Nedeljni horoskop za period od 15. do 23. aprila 2017. godine: sedmica za spajanje usamljenih duša

Sedmica u kojoj će srce zbog romantične ljubavi kucati jače! Evo šta vam astrolozi predviđaju za ovu nedelju...

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Sredinom perioda uspećete da poboljšate odnose sa saradnicima i okolinom, a bićete i u situaciji da ostvarite dobru poslovnu saradnju koja će vam doneti lepu nagradu. Uskoro će doći do značajnijeg poboljšanja finansijske situacije.

Ljubav - U ovom periodu značajno mesto će imati stare veze i nerešeni odnosi iz prošlosti. Ali, okretanjem Venere situacija će se bitno promeniti. Ukoliko je u vezi došlo do razdvajanja, ovih dana uspećete da se pomirite sa partnerom. U vaš život vratiće se markantna i pomalo nepredvidiva osoba.

Zdravlje - Pojačajte imunitet, jer ste skloni infekcijama grla i disajnih puteva.

HOROSKOP UTICAJA I UŽIVANJA: Ovaj znak Zodijaka biće na vrhu sveta tokom aprila!...

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Retrogradni Merkur nalazi se u vašem znaku i ukazuje na velike planove, ali krajem nedelje ulazi u Ovna i donosi konfuziju i prepreke. Ukoliko se bavite privatnim poslom, trebalo bi da budete vrlo oprezni sa novcem.

Ljubav - Novi ljubavni početak sa stabilnom osobom mnogo obećava, ali Venera još nije u punoj brzini posle retrogradnosti i nagoveštava niz nerešenih stvari. Dugogodišnje veze su u velikim pripremama za ulazak u zajednički život. U ovom periodu sve će vam izgledati lakše nego pre, ali isto tako može da se zakomplikuje.

Zdravlje - Čaša toplog mleka ili čaja, čim ustanete, povoljno bi delovala na vaš stomak.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Retrograni Merkur i dalje utiče na sve što preduzimate, uporno vas vraća na neke prethodne događaje i ne dozvoljava da idete napred. Potrebno je da nešto što niste uradili kada je trebalo sada dovršite i tako otvorite širom vrata za nove poslove.

Ljubav - I kada je reč o emotivnom životu retrogradni Merkur vas stavlja na razne testove. Susret sa bivšim partnerom doneće obostranu zbunjenost. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, jer da je valjalo ne bi se prekinulo. Blizance koji su u braku očekuju ljubomorne scene koje će umanjiti sklad u vezi.

Zdravlje - Ukoliko uspete da kontrolišete apetit, nećete imati većih zdravstvenih problema.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Merkurov povratak u polje karijere donosi nove šanse. Ponovo ćete imati priliku da pokrenete poslovne aktivnosti koje su vam nedavno za dlaku izmakle. Da biste bili što uspešniji, potrebno je da pripreme obavite što diskretnije.

Ljubav - Prethodni period bio je izazovan, a sada je vreme za ispravljanje nesuglasica i obnavljanje odnosa. Ovi dani su idealni za pomirenje, vraćanje bivšoj ljubavi ili susrete sa starim partnerom. Kako se Venera sprema za povratak u vaše polje karijere, vrlo je moguća veza sa osobom na poslu.

Zdravlje - Početkom nedelje budite oprezni u fizičkim aktivnostima, jer može doći do lakše povrede.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na okolinu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.