Nedeljni horoskop za period od 15. do 22. oktobra 2017: sedmica ljubavnog iskušenja

Ljubavni izazovi ređaju se u nizu, ali poslovne ambicije i dobre prilike pomažu da prebrodite sedmicu prepreka! Evo šta nas očekuje ove nedelje...

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Mars je ostao sam u znaku Device, a vi ste, čini se, postali nesigurni u pogledu budućnosti. Iako imate brojne mogućnosti za promene, ne znate u kom smeru da krenete. Od vašeg izbora zavisi da li ćete uspeti da sanirate štetu koju ste već napravili ali i da ponovo upostavite poslovnu ravnotežu. Usmerite energiju na novi posao koji bi mogao uskoro da vam se isplati.

Mesečev horoskop za sve znake Zodijaka: evo šta treba da uradimo do sledećeg punog Meseca (do 12. novembra 2017. godine)...

Ljubav - Venera je ušla u Vagu, vaše sedmo polje koje upravlja partnerstvom i označava da partner postaje zahtevan u smislu kvaliteta uzajamnog odnosa. Budite pažljiviji prema njemu, posvetite mu pažnju i ne štedite ljubav. U suprotnom mogući problemi.

Zdravlje - Dobro se osećate iako vam se ponekad čini da je situacija drugačija.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Venera, vladar znaka, trenutno je u znaku svog dnevnog vladarstva, Vagi, što joj daje posebnu snagu. Moguće povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla. Jupiter u Škorpiji gledano sa aspekata posla predstavlja izazove u dogovorima koji slede.

Ljubav - Jupiter u Škorpiji, polju koje upravlja emotivnim partnerstvom, donosi nove okolnosti i nova događanja. Ovaj period posebno je naklonjen onima koji su slobodni jer će uskoro biti u prilici da nađu srodnu dušu. Ostali moraju da se potrude da usklade postojeće odnose kako bi kasnije uživali u blagodetima ljubavi.

Zdravlje - Bilo bi dobro da odete na vanredni sistematski pregled.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Vladar znaka Merkur, udaljava se od Sunca, u vama trigonskoj Vagi, što ukazuje na neka nova dešavanja koja popravljaju opšte stanje. Morate se fokusirati na prioritete inače ćete sve pomalo probati, a ništa nećete uraditi. Sa druge strane, Jupiter, vladar polja karijere je promenio znak, pa imate utisak da je situacija na poslu konfuzna. Budite oprezni.

Ljubav - Vladar polja emocija, Jupiter ulaskom u Škorpiju jeste promenio okolnosti, ali nije doneo snagu i kvalitet. Stoga je potrebno racionalno prići problemima, ako su baš izraženi ili ih još racionalnije zaobilaziti dok ne dođu neki bolji dani koji donose kvalitetna rešenja.

Zdravlje - Vodite uredniji život, posebno po pitanju ishrane.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao - Mars, vladar vašeg polja karijere, Venerinim odvajanjem i ulaskom u Vagu ostao je sam u kvadratu sa Saturnom. To je znak velikog i nepotrebnog sukoba, a kako aspekt kratko traje najbolje je izbegavati svaki vid konfrontacije jer će posledice biti duge i opterećujuće. Odmor ili bolovanje su najbolje rešenje.

Ljubav - Emocije su napete tokom ovog perioda, posebno sredinom nedelje kada se na nebu spajaju Mesec, vladar vašeg znaka i Mars. Potrudite se da mirno sagledate probleme sa kojima se suočavate i izbegavajte konflikte. Uzdržavanje od reagovanja je trenutno najbolje rešenje za sve emotivne probleme.

Zdravlje - Razmislite o dijeti ili promeni načina ishrane.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao - Venera vladar polja posla je ulaskom u znak svog dnevnog vladarstva označila prekid perioda turbulencija i ukazala na mogućnosti kako da se u nastupajućem periodu dođe do rešenja. Uz Veneru u Vagi su i Sunce i Merkur, pa su i šanse za pozitivne promene veće nego ranije.

Ljubav - Vladar polja partnerstva, Saturn, na samom je kraju znaka Strelca, bez aspekta sa dispozitorom Jupiterom, ali mora preneti informaciju o Jupiterovoj promeni znaka što će se odraziti na promenu okolnosti u kojima se dešavaju emotivne zavrzlame.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.