Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. avgusta 2016. godine: sedmica istinskih ljubavi

Drage Ribe, odličan period za posao je pred vama! A evo šta mogu da očekuju ostali horoskopski znakovi u sedmici istinske ljubavi...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Samo strpljenje može da vas sačuva, jer Mars, vladar znaka, ide u susret Saturnu, što najavljuje teške i komplikovane događaje, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Ne nervirajte okolinu nepromišljenim izjavama i postupcima.

Ljubav - Mars i Venera, vladari vašeg znaka i polja partnerstva, nalaze se kvadratnom odnosu što ukazuje na veliku tenziju s partnerom, ali i na nove osobe koje će vas zaintrigirati, pa ćete im posvetiti više vremena, što bi moglo lako da ugrozi postojeću vezu.

Zdravlje - Zbog prisustva nekoliko planeta u polju bolesti navažnije je da pojačate imunitet.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Pre nego što počnete da kritikujete druge, prvo sagledajte sopstvene slabosti. Retrogradni hod Venere, vladara znaka, nagoveštava loše poslovne poteze. Umesto što olako delite savete, uradite nešto konkretnije što će ostaviti pozitivan utisak na okolinu.

Ljubav - Toliko ste napeti da komplikujete čak i ono što ne morate. Pokušajte da „spustite loptu", jer sve što se bude događalo tokom ovog perioda lako može da preraste u krizu, a zamerke upućene partneru loše shvaćene.

Zdravlje - Pojačane srčane smetnje su posledica stresa. Više se odmarajte, boravite u prirodi, šetajte...

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao -Spajanje Merkura, vašeg vladara sa Jupiterom, predstavlja povoljnu priliku za nove poslove, pa je odmah iskoristite, jer je ovakav aspekt naglašen samo do srede. Ukoliko želite da iskoristite povoljan položaj planeta, smanjite obaveze.

Numerologija i ljubomora: "dvojke" su bezuslovno verne, "osmice" sklone flertu...

Ljubav - Emotivna situacija u kojoj se već duže nalazite, nalikuje zapletu iz grčkih trgedija u kombinaciji sa španskom serijom. Kako je sedmo polje opterećeno Marsom i Saturnom, komunikacija sa partnerom biće vrlo napeta i izvesno vreme nerešiva, u bilo kom smislu.

Zdravlje - Usporite tempo, previše ste opterećeni, umorni i neispavani, što može loše da utiče na nervni sistem.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Ovaj period počinje Mesecom, vladarem vašeg znaka u Jarcu, što predstavlja njegovu najslabiju poziciju. Zbog toga do srede obratite maksimalnu pažnju na dešavanja u poslovnom okruženju. Potrudite se da budete što umereniji. Jer, samo na takav način uspećete da održite odgovarajuće stanje, u protivnom očekuje vas gomila problema.

Ljubav - Kvadrat Venere i Saturna ukazuje da ste i dalje vezani za osobu iz neposrednog okruženja. Međutim, raspored planeta ne nagoveštava mogućnost da bi veza mogla da se razvija, ili da dođe do bitnijih promena.

Zdravlje - Ne preterujte s hranom zbog usporenog metabolizma.

LAV (23.7.-22.8)

Posao - Stelijum u polju prihoda ukazuje na mogućnost finansijskog raspleta u mnogim poslovima. Najvažnije je da ne napravite bilo kakav previd pri sklapanju ugovora i da se pridržavate dogovorene dinamike u obavljanju poslova.

Ljubav - Više pažnje trebalo bi da posvetite odnosu sa voljenom osobom, da obogatite vezu, ali i da budete oprezni da ne uđete u besmislenu ljubavnu avanturu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.