Nedeljni horoskop za period od 13. do 20. novembra 2016. godine: sedmica snažnih emocija i velikih ljubavnih iskušenja

Ovnovi će imati sreće u ljubavi, a Vodolije će doživeti veliku promenu na polju karijere! Evo kakvu vam sudbinu predviđaju astrolozi za ovu sedmicu...

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Mars, vladar vašeg znaka, ušao je u Vodoliju i tako formirao trigon-sekstil aspekt sa Jupiterom i Saturnom. Ovakav položaj planeta ukazuje na povoljan razvoj poslovne situacije, brojna kvalitetna dešavanja vezana za nove poslove i projekte.

Ljubav - Venera, vladar znaka koji predstavlja vaše partnere, od trenutka ulaska u znak Jarca nezgodno aspektuje Jupitera, koji se nalazi u pomenutom polju. Ovakav aspekt nagoveštava burne događaje u emotivnom životu tokom narednih dana, kao i nekoliko ljubavnih izazova od kojih su najopasniji oni koji predstavljaju vašu zainteresovanost za osobe koje nisu slobodne.

Zdravlje - Problemi sa nesanicom i stomakom.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Izvesne nesuglasice sa poslovnim partnerima, kolegama i okolinom predstavljene su aspektom kvadrata Meseca, koji se nalazi u vašem znaku, i Marsa, koji je upravo ušao u polje karijere. U ovom periodu najbolje je snagu da usmerite na pronalaženje dodatnog posla.

Ljubav - Mars, vladar polja partnerstva, promenom znaka menja sve uslove i dešavanja u emotivnom životu, pa je neophodno da budete strpljiviji i tolerantniji. Previše ste raspoloženi za raspravu s partnerom.

Zdravlje - Osim jake nervoze, zbog pada imuniteta bićete podložni infekcijama, upalama disajnih puteva i prehladama.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Merkur, vladar znaka prešao je iz Škorpije u Strelca i tako samo uvećao i dodatno zakomplikovao probleme na poslu. Novac koji očekujete trebalo bi uskoro da stigne. Naglašeni su bolji poslovni kontakti sa osobama iz udaljenih mesta.

Ljubav - U ovom periodu, sve je moguće u vašem emotivnom životu, samo se ne uplićite u tajne veze. Jupiter, vladar vašeg polja emocija, u kvadratu sa Venerom nalikuje dobronamernom posetiocu u kući namćorastog domaćina. Ali, bez obzira na povoljne aspekte, nešto će sprečiti ostvarenje ljubavnih želja.

Zdravlje - Prevelika nervoza zbog poslovnih problema može loše da utiče na vaše zdravlje. Čuvajte se prehlade.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Poslovne obaveze pokušavate da uskladite na najbolji način i da pritom sa svima ostanete u dobrim odnosima, što je poenta korišćenja simboličnosti punog Meseca. Jupiter u polju koje označava dom i porodicu ukazuje na potrebu da se nešto bitno reši. Takođe, nagoveštava mogućnost otpočinjanja porodičnog posla.

Ljubav - Venera u polju partnerstva ukazuje na lepa dešavanja u emotivnom životu. Nažalost, takva slika je samo na površini, a ispod se kriju nesporazumi, nerazumevanje sa voljenom osobom, pa čak u sukobi.

Zdravlje - Velika iscrpljenost, pojačana nervoza i manji problemi sa nesanicom.

Horoskop za Mars u Vodoliji: šta vašem horoskopskom znaku donosi planeta erotike (od 9. novembra do 19. decembra 2016. godine)...

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Ukoliko nemate posao, početkom perioda, koji počinje tranzitom Meseca kroz vaše polje krijere, možete da napravite barem prvi korak ili da se nadate makar nekom privremenom poslu. Predstavnici znaka koji imaju finansijske probleme ne bi trebalo da pozajmljuju novac.

Ljubav - Mars u sedmom polju, koje ukazuje na sve oblike partnerstva, pre svega na emotivna, nagoveštava veoma turbulentan period. Ne dozvolite da vas nerviraju sitnice i nebitne stvari i ne gubite vreme razmišljajući o njima.

Zdravlje - Kao u prethodnom, i tokom ovog perioda mučiće vas nervoza i napetost.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Nalazite se na perspektivnom putu, ugovorićete nekoliko uspešnih poslova. Zbog tranzita Meseca devetim i desetim poljem ove nedelje naročito će biti izraženo poslovanje sa inostranstvom. Ipak, postoje određena ograničenja zbog porodičnih obaveza, na koja ukazuje ulazak Merkura, vašeg vladara u četvrto polje i njegovo spajanje sa Saturnom.

Ljubav - Već neko vreme dopada vam se osoba sa kojom ne uspevate da se vidite jer je Jupiter, vladar vašeg znaka partnerstva u Vagi. Ali, sve se menja ulaskom Merkura u Strelca, kada vaš vladar pravi povoljan aspekt s Jupiterom i sve postaje moguće.

Zdravlje - Virusne infekcije, problemi sa grlom i temperaturom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.