Nedeljni horoskop za period od 13. do 19. novembra 2017: sedmica u kojoj morate postati Alhemičar

Ljubav se u ovoj sedmici meša sa poslovnim obavezama, a emocije su burne! Evo šta svakom znaku Zodijaka horoskop predviđa do kraja nedelje...

Ovan

Posao: Pozicija Marsa u sedmom polju u pitanjima posla ukazuje na razmimoilaženja sa kolegama ili klijentima, što samo po sebi nije nerešiv problem. Ali, u osmom polju, Škorpiji je Marsov dispozitor, te zbog loših dogovora može nastati konkretna šteta, materijalna.

Numerološka prognoza za novembar 2017. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj...

Ljubav: Venera, vladar znaka koji predstavlja vaše partnere, od momenta ulaska u znak Škorpije, oslabljena je te ni konjunkcija sa Jupiterom koji se ove nedelje oslobađa dominacije Sunca neće predstaviti događanja onako kako biste vi želeli. Budite realni i ne zalećite se, barem do srede.

Zdravlje: Problemi sa spavanjem mogu biti naglašeniji. Problem sa stomakom je na nervnoj bazi.

Bik

Posao: Venerin ulazak u Škorpiju i njen prolazak vašim sedmim poljem slika je izazova koje trpite na poslu i oko pozicije na kojoj se trenutno nalazite. Sama pozicija Venere nije povoljna jer je u znaku nasuprot svom što ukazuje da drugi imaju prednost nad vama. Smiren i racionalan pristup problemima je ključ za uspešan prolazak kroz ovaj aspekt.

Ljubav: Jednako kao u pitanjima posla, slaba Venera u sedmom polju je još jači signifikator problema. Ne nalazite u postojećoj situaciji zadovoljstvo i sigurnost, a ni neka koju priželjkujete suštinski ne bi bila drugačija. Od druge polovine nedelje slobodni imaju novo poznanstvo.

Zdravlje: Jaka nervoza će bitno uticati na vaš organizam. Povedite računa o prehladama, izloženi ste upalama disajnih puteva, naročito ako ste već bili bolesni.

Blizanci

Posao: Merkur, vladar znaka prelaskom iz Škorpije u Strelca, našao se u znaku svog izgona, što znači da se do svih rešenja teže dolazi ali zato u problemima ne oskudevate. No, dobro aspektovan Marsom a još daleko od Saturna, ukazuje da problemi nisu nervi, već naprotiv da svakim rešenjem napredujete ka cilju.

Ljubav: Jupiter, vladar vašeg sedmog polja, u konjunkciji sa Venerom, lišen za koji dan dominacije Sunca, znak je da se neke stvari u lošim uslovima ipak odvijaju solidno, te da ako nema napretka nema ni velikih problema.

Zdravlje: Možda malo više nervoze prisutno zbog poslovnih pritisaka, te vas i umor može stići. Čuvajte se prehlada.

Rak

Posao: Mars, vladar desetog polja nalazi se u vašem četvrtom, što je njegova slaba pozicija i ukazuje da ste duboko nezadovoljni statusom te da smatrate da je vreme za promene. Za sada izgeda dobro te zahvaljujući sekstilu Marsa i Merkura moguće je da dođete do nekih dobrih ideja i mogućnosti. No, za ozbiljnu promenu posla potrebni su kapaciteti natalnog horoskopa te će lični faktori biti kao i uvek presudni nad opštim.

Ljubav: Mesec, vaš vladar u poslednjoj četvrti daje malo snage za bavljenje pitanjima partnerstva. Uz to je i Venera, opšti signifikator emocija i veza debilitirana po izgonu, te je najbolje ne eksperimentisati sa stabilnošću odnosa.

Zdravlje: Pojačana nervoza, iscrpljenost i manji probemi sa nesanicom.

Lav

Posao: Venera, vladar vašeg desetog polja, zaduženog za karijeru, ukazuje da je vreme za manje promene došlo, te u konjunkciji sa Jupiterom označava veću ili stranu firmu ili instituciju. U svakom slučaju bitno je da napravite prvi korak u željenom pravcu pa će se vremenom stvari dovesti do cilja.

Ljubav: Vaša napetost je uzrok svih sukoba u vezi i svih nerazumevanja u odnosima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.