Nedeljni horoskop za period od 13. do 19. marta 2016. godine: nedelja neodoljive ljubavne igre

Venera vodi sanjare, romantike i idealiste... astrologija podseća da nas nekad vrlo malo deli od ljubavne priče do ljubavne brige!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Dobićete primamljivu poslovnu ponudu koja će u vama probuditi želju za ozbiljnim promenama. Za sada ste još u fazi premišljanja i pregovora. Drugi primećuju vaše kvalitete i to vas podstiče da sa više entuzijazma obavljate svakodnevne zadatke. Stalo vam je da zajedno sa saradnicima ostvarite što bolje rezultate. Budite umereniji prilikom finansijskih investicija.

Ljubav - Tokom ovog perioda najbolje ćete se slagati sa partnerom u znaku Raka. On je za vas idealna kombinacija. Uživaćete u zajedništvu i romantičnim trenucima.

Zdravlje - Problemi sa varenjem su najverovatnije uzrokovani vašim lošim navikama.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Prelaskom Venere u znak Riba, ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da uvećate zaradu. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama na vlasti ili sa onima koji su vam obećali neku vrstu pomoći. Ako ste sigurni u svoje sposobnosti, ne oklevajte. Dobićete priliku da se maksimalno istaknete na poslu i poboljšate status.

Koja planeta vlada vašom godinom rođenja: kako nebeska tela utiču na naš život (ASTRO TUMAČENJA)...

Ljubav - Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas nezaboravni trenuci.

Zdravlje - Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali. Više se odmarajte.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Pažljivo preispitajte sve dobre i loše strane nove poslovne ponude koja bi mogla iz korena da vam promeni život. Ne žurite sa donošenjem konačne odluke. Nepovoljan uticaj Merkura nagoveštava da još nemate jasnu sliku događaja. Strah od promena postoji, ali jasno vam je da svaka odluka nosi rizik. Rešili ste da nevoljama okrenete leđa. Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh.

Ljubav - Osoba u znaku Škorpije vas je potpuno očarala. Olako prelazite preko svih njenih mana, posebno preko ljubomore. Ako ste sami, razmislite koliko su tome doprineli vaši previsoki kriterijumi.

Zdravlje - Mogući problemi sa nogama.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Rastući Mesec donosi vam nove šanse za promene i poslovni "bum" u najavi. Potrudite se da sa saradnicima izgradite dobre odnose kako bi kasnije mogli da se oslonite na njih u kritičnim situacijama. Budite otvoreniji, nema razloga za preteranu opreznost. Suviše ste sumnjičavi, iako i sami znate da takvo ponašanje nikuda ne vodi. Budite štedljiviji.

Ljubav - Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Ako vam se dopada jedna Devica ili neki Jarac, učinite prvi korak. Ukoliko ste u vezi dužoj od tri godine, nema razloga za brigu.

Zdravlje - Ojačajte imunitet, mislite pozitivno.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Iskoristite ovaj period za obnavljanje starih poslovnih veza koje bi mogle da se razviju u dobrom pravcu. Od ponedeljka do srede bićete u prilici da donesete važnu poslovnu odluku . Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem.

Ljubav - Partner očekuje podršku i poštovanje. Ako ste sami, bićete na meti obožavalaca. Vreme je da se odlučite kom carstvu ćete se prikloniti. Uživajte u igri.

Zdravlje - Preosetljivost i nervoza su posledica premora i pretrpljenog stresa.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Izbegavajte rizična ulaganja i okrenite se sigurnijim investicijama. Budite pažljivi u ophođenju sa kolegama i saradnicima jer tri planete u sedmom polju ukazuju na to da ste pod nekom vrstom provere.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.