Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. marta 2017. godine: sedmica velikog uspeha i zaljubljenih pogleda

Zvezde vam šalju velike prepreke, ali i ostvarenje snova ove nedelje! Da li će baš vaš znak hodati putem sreće u ovoj sedmici...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Prelaskom Marsa u Bika, vaše drugo polje, očekuju vas velike poslovne odluke. Za sada ste još u fazi planiranja i pregovaranja, jer vas koči retrogradnost Venere. Budite umereniji prilikom finansijskih investicija, jer je Mars u Biku u izgonu, a Venerina retrogradnost ukazuje na umanjenje prihoda.

Ljubav - Venera, planeta zadužena za vaš emotivni život, retrogradna je u Ovnu što označava dvostruku nepovoljnost. Osim kolebanja, tokom ovog perioda pazite da ne donesete nepromišljene odluke koje mogu imati nesagledive posledice.

Zdravlje - Loša kombinacija namirnica u ishrani može da izazove zdravstvene probleme.

Astro alarm Merkura u Ovnu: kako da sačuvate ravnotežu i naučite najviše od nebeskih glasnika...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Prelaskom Venere u retrogradno kretanje ušli ste u nepovoljan poslovni period. Za prevazilaženje takve situacije potrebna vam je pomoć okoline, što otežava prisustvo Marsa u vašem znaku. Moguć je razgovor o novom poslu sa osobama sa kojima se nećete razumeti.

Ljubav - Na pomolu je nova veza. Tačnije, sakrivena je u vašem dvanaestom polju, a i nije tako nova, jer je reč o osobi koja je bila interesantna u prošlosti. Dobro razmislite da li je vredno ući u takvu vezu, ukoliko na taj način uzgožavate trenutnu situaciju i odnose. Period nije povoljan za rizikovanje.

Zdravlje - Neredovno se hranite, previše radite, malo se odmarate i nedovoljno uzimate vitamina.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Prisustvo Merkura u Ribama označava veliku zbunjenost i dezorijentisanostz. Kako nemate jasnu sliku šta se dešava na poslu, sačekajte utorak i Merkurov prelazak u Ovna, jer će vam tada mnoge stvari biti jasnije.

Ljubav - Mars u dvanaestom polju nagoni vas na avanture, a retrogradna Venera u jedanaestom polju ukazuje da u vašoj neposrednoj okolini postoji osoba koja već dugo pokušava da se nametne. Iako zvuči kao idealna ljubavna drama, vašoj realnosti trebalo bi dodati i Saturna koji u sedmom polju cenzuriše ovu dramu i svodi je na mlake događaje pune mašte.

Zdravlje - Tegobe sa zadržavanjem vode u organizmu i oticanjem nogu.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Retrogradno kretanje Venere u desetom polju karijere nagoveštava da period nije povoljan za veće poslovne planove. Osim toga, Mars u jedanaestom polju ukazuje da ćete se sukobiti sa okolinom, pa povedite računa o svom ponašanju. Ovih dana bićete veoma oprezni, ali i sumljičavi, što ne vodi ni čemu.

Ljubav - Emocije su nezrele i konfuzne onoliko koliko je trenutna situacija haotična. Razmislite dobro pre nego što donesete važne odluke da ne biste kasnije utrošili više vremena da stvari vratite u normalu. Slobodne Rakove očekuje nova veza.

Zdravlje - Osećate se dobro. Ipak, više se šetajte, odmarajte, rekreirajte, boravite u prirodi...

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Pun Mesec u polju novca znači da ste na pragu realizacije posla i uvećanja prihoda.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.