Nedeljni horoskop za period od 12. do 19. februara 2017. godine: sedmica koja vas od usamljenosti vodi ka srećnoj ljubavi

Zažmurite i zamislite želju, pa polako u mislima lutajte putevima nežne ljubavi! Ko zna, možda kada otvorite oči prepoznate životnu ljubav na koju godinama čekate! Evo kakvu sudbinu vam horoskop predviđa za ovu nedelju...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Vladar Mars u Ovnu ukazuje na to da idete pravim putem. Uz Marsa je i Venera, pa je tenzija blago podignuta, a kako se radi o vašem prvom polju, sve šanse leže u ličnom angažovanju. Sreća obično ide u kompletu, odnosno i partner i šef u vama vide osobu od poverenja.

Kineski horoskop savetuje najlepši poklon za Dan zaljubljenih u godini Petla...

Ljubav - Kada su Mars i Venera zajedno uvek neko mora da ispašta. S obzirom na to da se nalaze u vašem prvom polju, vi ćete odlučivati o nastupajućim potezima. Ako ste time zaslužili pažnju, partner će vas nagraditi velikodušno, a ukoliko niste, očekuju vas nesuglasice.

Zdravlje - Čuvajte se prehlade.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Venera, vladar znaka sa Marsom u Ovnu i u vašem dvanaestom polju ukazuje na gotovo izvesne probleme. Ali, kako se nalazite u pozitivnoj fazi pokušajte da se iz ove situacije izvučete sa što manje posledica, uz šalu i u prijateljskoj atmosferi.

Ljubav - Iako ste zvanično još u vezi, potrebno vam je nešto žestoko da biste u njoj ostali ili će vas nešto drugo žestoko odvesti u iznenadnu avanturu. Privlači vas neko drugi, što je karakteristično za period kada se Venera i Mars nađu u dvanaestom polju. Očekuje vas velika dilema za koga da se opredelite.

Zdravlje - Pokušajte da se oslobodite poroka, jer vam nikakav stimulans sa strane zaista nije potreban.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Niste ispitali sve varijante za neki posao i zato ne možete da nađete pravo rešenje. Problemi se nagomilavaju neverovatnom brzinom. Ovaj period zahteva veliku akciju, jer je vladar znaka, Merkur iz Vodolije u aspektu sekstila sa Marsom u Ovnu i trigona sa Jupiterom u Vagi, pa svaka brza akcija ima povoljan rezultat.

Ljubav - Saturn u Strelcu, iako povoljno aspektovan Venerom i Marsom iz Ovna, "hladi" stvari više nego što vama odgovara. Saznanje da ste dugo prema nekome gajili uzaludne simpatije ne bi trebalo da vas sputava, kao ni nečije otvoreno odbijanje.

Zdravlje - Slaba tačka organizma je grlo. Čuvajte se virusnih infekcija i nazeba. Proverite krvnu sliku.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Ukoliko razmišljate o promeni posla, ovo je pravi trenutak. U vašem desetom polju nalaze se Mars i Venera što i te kako opredeljuje karijeru i nagoveštava potencijalne promene, pa bi bilo dobro da se detaljno raspitate o kakvim izmenama je reč.

Ljubav - Previše ste opterećeni poslom i nemate vremena da se prepustite emocijama. Saturn, vladar sedmog polja u dobrom aspektu sa Marsom i Venerom ukazuje da se u vašem neposrednom okruženju nalazi osoba koja vam jako odgovara.

Zdravlje - Druženje sa pozitivnim ljudima pomaže očuvanju psihičke forme.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.