Nedeljni horoskop za period od 11. do 18. septembra 2016. godine: sedmica u kojoj će retrogradni Merkur okrenuti sve naopačke

Neočekivane promene, uzbudljive ljubavi i nesigurni planovi, ova sedmica biće puna turbulencija, a otkrijte šta očekuje vaš znak za ovu nedelju...

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Izbegavajte sudske sporove, jer mogu biti dugotrajni i ne ulazite u nove poslove, jer su male šanse da se realizuju. Kvadrat Marsa i Merkura nagoveštava nepovoljnost za većinu pisanih dokumenata. Zato, vodite računa o legalnosti svih poslova.

Ljubav - Sedmo polje je aktivirano Venerom i Jupiterom što ukazuje na brojne mogućnosti u emotivnom životu. Slobodni pripadnici znaka su na pragu veze sa osobom koja ima veze sa inostranstvom.

Zdravlje - Bolovi u donjem delu leđa nisu povezani sa kičmom nego su refleksni.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Prisustvo Venere, vladara vašeg znaka, u svom drugom domicilu nagoveštava da će sve ubrzo doći na svoje mesto, posebno kad je reč o poslu i prihodima. Stabilni aspekti Venere sa Marsom i Saturnom donose nekoliko novih mogućnosti za uspešne poslovne projekte.

Ljubav - Povoljan aspekt Venere i Marsa odraziće se i na polju emocija i partnerstva. Upoznaćete nekoliko izuzetno zanimljivih osoba, što će za vas biti prilično komplikovano, jer nećete znati koju da izaberete.

Zdravlje - Budite oprezni tokom celog perioda, jer postoji mogućnost povređivanja ekstremiteta i zglobova.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Retrogradni hod vladara znaka, Merkura, znači da će većina poslova ići u suprotnom pravcu od željenog. Krajnje je vreme da povedete više računa o tome kome se poveravate, jer lako možete postati žrtva spletki i ogovaranja.

Ljubav - Komplikovanim aspektima Marsa i Saturna u vašem polju partnerstva pridružuju se Jupiter i Venera što pravi dodatnu konfuziju. Mogućnosti u emotivnom životu izgledaju gotovo savršeno. Ali, većina će se na tome i završiti - ostaće samo mogućnosti.

Zdravlje - Obratite veću pažnju na ishranu, posebno smanjite slatkiše.

12 vladara i 12 polja u natalnoj karti: pogledajte kako astrologija i položaj planeta određuju vašu sudbinu...

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Mesec, vladar znaka, početkom perioda naći će se u Jarcu, vama suprotnom znaku i nagoveštava situaciju kada ćete biti izloženi sudu okoline.

Ljubav - Privlačite mnoge osobe iz okruženja, ali među njima nema one koju priželjkujete. Vladar polja partnerstva nalazi se pod uticajem i dobrih i loših aspekata trpi, što znači da ćete biti u situaciji kada je sve moguće. Potrudite se da još malo zadržite postojeće stanje i tako odložite promene, ali i probleme u ljubavnom životu.

Zdravlje - Depresivna stanja ponekad su odraz slabe volje, ali i određenih bolesti.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - U ovom periodu zvezde će biti najviše naklonjene onima koji se bave finansijskim posovanjem. Došao je trenutak da revidirate prethodne poslovne aranžmane, ali i da regulišete nerešena finansijska pitanja, odnosno dugovanja. Nemojte olako prihvatati nove poslove, dok ne proverite o čemu se radi.

Ljubav - U utorak i sredu možete očekivati bitno i netipično dešavanje vezano za emotivni život. Slobodni pripadnici znaka verovatno će tih dana ući u novu vezu.

Zdravlje - Stres nije bolest nego stanje, ali može da izazove mnoge zdravstvene probleme. Boravak u prirodi pomoći će vam da postignete unutrašnju harmoniju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.