Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. juna 2018: šta nam donosi nedelja mladog Meseca

Nedeljni horoskop predviđa puno putovnja, nove ljubavi i povratak strasti, a evo ko će uživati u darovima dobre sudbine do 17. juna 2018. godine!

OVAN (21. 3 - 20.4) 

Ljubav Aspekti između Venere, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa i Urana i retrogradnog Saturna, planeta čekanja i više sile, u drugoj polovini perioda, nepovoljno utiču na vaš emotivni život. U vreme mladog Meseca, oko 13. juna, trebalo bi da se klonite rasprava sa nekim Lavom ili Strelcem, naročito ako ste odnedavno u vezi.

Posao Tranzit Urana preko druge kuće, koja simbolizuje posao i novac, najavljuje mogućnost promena na profesionalnom planu, što može da se odnosi i na promenu radnog mesta. Neharmoničan aspekt između vašeg vladaoca Marsa i retrogradnog Jupitera, opominje da bi bilo bolje da izbegavate nepotrebne troškove.

Zdravlje Glavobolja.

Kako da oterate negativne misli: saveti feng šui stručnjaka za život bez straha i stresaKako da oterate negativne misli: saveti feng šui stručnjaka za život bez straha i stresa"Prestanite sve da doživljavate tako ozbiljno. Zabavite se ostajući pozitivni."

BIK (21. 4 - 21.5)

Ljubav Pozicija Marsa, planete seksualnosti koja upravlja astrološkim poljem ljubavi, može da vam donese udvaranje osobe koju najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata. U vreme mladog Meseca, u prvoj polovini nedelje, očekuje vas susret sa mladolikom osobom, moguće nekim Rakom ili Škorpijom.

Posao Tranzit Urana, simbola iznenađenja, preko vašeg polja ličnosti i aspekti koje obrazuje sa tranzitnim Saturnom i Mesecom, donose vam promene na poslovnom planu. Možete iznenada da odete na put ili da upoznate nekoga sa kim ćete vrlo brzo uspeti da postignete dogovor o novom poslovnom aranžmanu koji podrazumeva saradnju sa strancima.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Ljubav Posle 13. juna, ulaskom Venere, simbola ljubavi i uživanja u znak Lava, vaš emotivni život postaje raznovrsniji i bogatiji, zbog interesantnih susreta i poznanstava. U drugoj polovini nedelje, na nekoj proslavi, vašu pažnju može da privuče mlađa osoba sa kojom ćete da uđete u tajnu vezu, ukoliko ste muškarac.

Posao Astrološka kuća finansija opterećena je retrogradnim Saturnom i retrogradnom Plutonom, zbog čega bi posle 12. juna bilo bolje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Ukoliko putujete u inostranstvo, naoružajte se strpljenjem, jer su na graničnim prelazima mogući problemi sa dokumentima, pasošima, vizama i sl.

Zdravlje Nesanica.

RAK (21. 6 - 22.7)

Ljubav U vreme mladog Meseca, vašeg vladaoca, sredinom nedelje, možete da uđete u vezu sa nekim ko se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili zanimanjem koje podrazumeva uniformu na radu. Tranzit Urana preko 11. astrološkog polja, posle 84 godine, na nekom rožendanu ili žurci, može da vam donese iznenadni susret sa osobom sa kojom ćete poželeti nešto više od prijateljstva.

Posao Posle 12. juna, kada Merkur, planeta komunikacija, ulazi u vaš znak, trebalo bi da povedete više računa o svojim izjavama, naročito u društvu kolega ili mlađih saradnika.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.