Nedeljni horoskop za period od 10. do 17. decembra 2017: sedmica za tajnu ljubav i moćan uticaj retrogradnog Merkura

Retrogradni Merkur i dalje kroji našu sudbinu, a evo na koje znakove najviše utiče i kakav nas period očekuje do kraja nedelje!

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao: Vaš vladalac Mars i Jupiter, planete akcije i prosperiteta, u osmom astrološkom polju, u trigonu sa Neptunom u polju posla, donose vam uvećanje zarade, preko saradnje sa strancima. Poslušajte savet mlađeg saradnika.

Ljubav: Mnoštvo planeta u devetom polju, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, najavljuje uzbuđenja na ljubavnom planu. Ako ste zauzeti, partner može da vas iznenadi nekim kraćim putovanjem u inostranstvo.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao: Astrološka kuća svakodnevnih aktivnosti opterećena je planetama i pod negativnim uticajem Neptuna, simbola prevara, zbog čega biste morali da pripazite šta potpisujete i izjavljujete. Oslonite se na jednog Raka.

besplatna natalna karta.jpg

Ljubav: Tokom ovog perioda nećete tolerisati bilo šta što vam ne odgovara, naročito ne vezu sa nekim zemljanim znakom koja vas već neko vreme prilično iscrpljuje. Jarac vam šalje SMS.

Zdravlje: Smanjite obroke.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao: Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, planete biznisa, preko znaka Strelca, opominje da povedete više računa prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Vodolija može da vas poveže sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje.

Ljubav: Mnoštvo planeta u astrološkom polju partnerskih odnosa među kojima je i Venera, simbol ljubavi, donosi vam nove susrete i poznanstva. Moguć ulazak u tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao: Mnoštvo planeta u znaku Strelca donosi vam mnogo obaveza u ovom periodu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem astrološkoj kući mentalnog stanja, oko 10. decembra, pokušajte da izbegnete rasprave sa mlađim saradnicima.

Ljubav: Naglašena kuća strasti u kojoj se nalaze Sunce, Merkur, Venera i Saturn, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu. Jedan Bik misli na vas, dok vam Škorpija šalje SMS.

Zdravlje: Konzumirajte više tečnosti.

LAV (23. 7 - 23.8)

Posao: Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja posla, koji obrazuje kvadrat sa Neptunom, simbolom zabluda, upozorava da pazite šta potpisujete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.