Nedeljni horoskop za period od 1. do 8. maja 2016: gde vas čeka vatra ovog maja

Bikovima novac kasni, ali pažnja partnera ipak ne...

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

Posao - Na poslu vas očekuju brojni izazovi koji zahtevaju brzo i odlučno delovanje. Zbog navale adrenalina moguće su nepromišljene reakcije koje nagoveštava retrogradni Mars. Potrudite se da u kritičnim situacijama sačuvate samokontrolu. Važne odluke donesite tek nakon detaljne procene situacije. Narednih dana bićete u prilici da postignete neki važan dogovori i pronađete novog, pouzdanog poslovnog partnera.

Ljubav - Ko bi vama mogao da udovolji? Izgleda da se zbog ranijeg lošeg iskustva plašite vezivanja pa zato svim "novim prilikama" nalazite mane. Niste ni vi savršeni. Prihvatite kratak flert.

Zdravlje - Previše brinete o zdravlju. Potražite savet stručnjaka.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

Posao - Sa puno žara branite svoje interese, aktivno učestvujete u važnim poslovnim pregovorima, ali bez rezultata. Retrogradni Merkur u vašem znaku ukazuje na mogućnost pogrešne procene, pa pazite da ne napravite greške koje bi kasnije mogle skupo da vas koštaju. Olako odbacujete dobre predloge samo zato što ne dozvoljavate da neko menja vašu poslovnu strategiju i stil rada. Moguć uspeh u kreativnim poslovima. Novac kasni, budite strpljivi.

Kako da život postane uživanje: evo gde i kako da nađemo sreću...

Ljubav - Ove nedelje ste preterano romantični i sentimentalni. Prija vam partnerova pažnja. Napokon ste našli osobu koja vas razume. To je dovoljno za sreću, zar ne?

Zdravlje - Iscrpljeni ste. Smanjite konzumiranje alkohola.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

Posao - Savesno ispunjavate svoj deo obaveza, ali nikako ne uspevate da se oko važnih pitanja i plana rada usaglasite sa ostalim saradnicima. Neki od njih stalno menjaju stavove i ponašanje što vas čini pomalo nervoznim. Nemojte dozvoliti da bilo ko narušava vaše samopouzdanje. Imate osećaj da vam neko radi iza leđa, što ne mora da bude istina. Budite oprezni u finansijskim transakcijama.

Ljubav - Sa partnerom ste se usaglasili oko važnih pitanja, uspostavili ste međusobno poverenje, pa možete da se opustite. Ove nedelje prijaće vam druženje sa starim prijateljima.

Zdravlje - Dobro se osećate. Pazite samo da zbog pojačanog apetita ne ugrozite liniju.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Posao - Neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje prema saradnicima, ali vas to izgleda ne pogađa. Stalo vam je da ostvarite što bolje rezultate i da poboljšate svoju finansijsku poziciju. Vešto pronalazite zaobilazna rešenja i ne pristajete na ultimativne ponude. Umete da nametnete svoje profesionalne ciljeve i visoke kriterijume. Sunce i Venera u vašem polju prijatelja i planova ukazuju na uspeh zahvaljujući podršci bliskih osoba.

Ljubav - Iznenadni telefonski poziv ili odlazak na put razbuktaće vaše emocije. Prija vam druženje sa sličnim osobama, sa Bikom posebno. Moguća nova ljubav.

Zdravlje - Previše ste nervozni. Opustite se i više šetajte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.