Nedeljni horoskop za period od 17. do 24. aprila 2016. godine: sedmica ljubavne sreće

Drage Device, očekuju vas dva dobitka, a nova ljubav se izgleda rađa na radnom mestu!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - I dalje vas prati sreća na poslovnom planu. Puni ste dobrih ideja, vredni i marljivi. Tokom ovog perioda imate šansu da ostvarite bolje odnose sa saradnicima i šefovima, od čijeg mišljenja zavisi vaše dalje napredovanje. Očekuje vas i neka nagrada. Krajnji je čas da se posvetite onome što je vama značajno i bitno. Pred vama je mnogo bolji period za zaradu od privatnog posla.

Ljubav - Venera u znaku Ovna budi u vama nove želje i emocije. Bićete u prilici da izgladite odnose sa nekom osobom sa kojom ste bili u tajnoj vezi, ali i da započnete novu romansu.

Zdravlje - Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Spremnost za druženje i razgovore sa saradnicima, kako poslovne tako i lične prirode, tokom naredne nedelje mogu vam otvoriti nove poslovne mogućnosti. Merkur u Biku, u povoljnom aspektu sa Jupiterom, ukazuje na velike planove. Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekujte dva značajnija dobitka. Ukoliko ste nezadovoljni platom, vreme je da potražite novi posao.

Ljubav - Pred vama je uzbudljiv period. Novi početak sa stabilnom osobom obećava. Ali i druge veze započete u ovom periodu imaju mogućnost lepog ostvarenja.

Arhetip rođenih u znaku Ovna: glavne poruke za buđenje vašeg horoskopskog znaka...

Zdravlje - Obratite veću pažnju na ishranu. Čaša toplog napitka čim ustanete prijaće stomaku.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Povoljan razvoj događaja budi u vama ambicije koje će nekome iz vašeg okruženja možda delovati neskromno. Ali vi se ne obazirete na to. Puni ste pozitivne energije i duboko u sebi osećate da ste u potpunosti sposobni da sve što zamislite i ostvarite. Najviše uspeha imaćete u poslovima koji donose češće manje prilive novca.

Ljubav - Partner je izuzetno pažljiv, ali i zahtevan. Ako ste sami, moguć je susret sa bivšim partnerom. Ukoliko sada ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, imaćete uskoro još jednu priliku. Sklad u braku narušava bezrazložna ljubomora.

Zdravlje - Kontrolišite apetit. Dobro ste raspoloženi.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Venera u polju karijere donosi vam nove poslovne šanse. Ponovo ćete imati priliku da pokrenete aktivnosti koje su vam za malo izmakle u skorijoj prošlosti. Da bi sve proteklo u najboljem redu, neophodno je da pripreme za nove projekte obavite što diskretnije. Ovaj period je povoljan za nova udruživanja. Ako ste nezaposleni, postoji šansa da konačno dođete do željenog posla.

Ljubav - Pravo je vreme za ljubav. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u braku. Aktuelne su i nove veze. Ukoliko je bilo nekih nesuglasica, imaćete priliku da poboljšate svoje odnose.

Zdravlje - Početkom nedelje budite oprezni u saobraćaju. Čuvajte se povreda.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Sve vam je potaman. Ne samo da radite posao u kome uživate, već ste uspeli da izgradite dobre odnose sa saradnicima. Harmonično raspoređene planete iz Ovna i Strelaca podsticajno deluju na vaše Sunce koje je simbol autoriteta i uspeha. Gde god da se pojavite, pozitivno ćete uticati na prisutne. Uspećete da svoje ideje dobro unovčite.

Ljubav - Budite spremni za druženja i izlaske. Ukoliko ste se definitivno rastali sa partnerom, nećete dugo ostati sami. U vaš život ulaze dve osobe, a na vama je da odaberete onu pravu. Sreća je pred vama.

Zdravlje - Odlično ste raspoloženi. Obratite pažnju na zdravlje očiju.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Sredinom nedelje ćete dobiti lepu informaciju ili ponudu za novi angažman. Bićete u prilici da više sarađujete sa svojim pretpostavljenim, što će biti prilika za dalje napredovanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.