Nedeljni horoskop za ljubav: Škorpiju vodi strast, a Bik će se ponovo zaljubiti (do 4. marta 2019.)

Nedeljni horoskop do 4,. marta 2019. godine otkriva puteve ljubavi - astro sudbina za slobodna i zauzeta srca!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu delovati nezainteresovano za partnerove planove, iako će se on sam veoma truditi i pokazivati spremnost za kompromis. Biće im potrebno više razumevanja za drugu stranu. Slobodni mogu imati poznanstvo koje može prerasti u ozbiljniji odnos.

Nedeljni horoskop do 3. marta 2019. godine: Bika očekuje napetost, a Jarca ljubavno iskušenjeNedeljni horoskop do 3. marta 2019. godine: Bika očekuje napetost, a Jarca ljubavno iskušenjeNedeljni horoskop za posao, ljubav i zdravlje - saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak do 3. marta 2019. godine!

BIK

Bikovima bi ove nedelje moglo da krene nabolje na emotivnom planu, slobodni će imati više šanse da sretnu osobu koja će ih zainteresovati, i mogli bi da se zaljube. Zauzeti pripadnici znaka osećaju manju napetost u vezi, a neki mogu ponovo osetiti staru strast prema partneru.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više druženja i izlazaka, pa će biti i više šansi za nova i zanimljiva poznanstva, a povoljne ljubavne prilike će se povećati. Neki mogu imati tajnu ljubav ili maštati o nekoj nedostupnoj osobi. Zauzeti sa partnerom mogu imati strastveniji odnos.

RAK

Rakovima će ovo biti povoljniji emotivni peirod kada će osetiti smirivanje napetosti na privatnom planu, a odnos sa partnerom će početi da se poboljšava. Slobodni Rakovi mogu se opustiti u prijateljskom u društvu gde su moguća neka nova i zanimljiva poznanstva.

LAV

Lavovima ove nedelje može biti uzbudljivije na ljubavnom planu, naročito ako se nađu na putovanju ili im se dopadne neko ko ima veze sa inostranstvom. Zauzeti pripadnici znaka mogli bi imati prolazne probleme u odnosima sa partnerom, ali će to uspeti da prevaziđu.

DEVICA

Device će ove nedelje biti raspoložene za nova poznanstva i neće imati većih problema da uspostave ozbiljniji odnos sa nekom osobom koja im se dopada. Biće više šansi za nove emtoivne veze, dok će zauzeti sa partnerom imati odnos sa više razumevanja i nežnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.