Nedeljni horoskop za ljubav: oprez u ljubavi za Vodolije, a Blizance očekuju lepi romantični trenuci

Nedeljni horoskop za ljubav -kakve romantične promene očekuju sve znakove Zodijaka!

OVAN

Ovnovi u toku ove nedelje mogu imati neke probleme koji će im izgledati nesavladivi, tako da će kvariti raspoloženje i sebi i partneru. Ipak, u drugoj polovini nedelje će se situacija srediti. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nove kontakte.

Nedeljni horoskop do 24. marta 2019. godine: Ovan uživa u divnoj ljubavi, a Vagu će nešto obradovatiNedeljni horoskop do 24. marta 2019. godine: Ovan uživa u divnoj ljubavi, a Vagu će nešto obradovatiNedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019. godine - kada srce željno ljubavi napravi prvi korak, dolaze samo pozitivne promene!

BIK

Bikovi će ove nedelje osećati više optimizma u emotivnim odnosima, a planovi koje su mnogi odlagali sada bi mogli početi da se ostvaruju. Biće više šansi za lepa poznanstva, kao i za nove ljubavne veze. Zauzetisa partnerom mogu ostvariti opušteniji odnos.

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje mogu doživeti lepe trenutke ako se nađu na nekom putovanju. Odnos sa partnerom će bez obzira na neke momente nerazumevanja biti sklandiji, jer će oni sami pokazivati više tolerancije i razgovorom pokušavati da reše nesporazume.

RAK

Rakovi će ove nedelje lakše podnositi napetost koja moće da se stvori na emotivnom planu, a razgovor sa partnerom može rešiti nek postojeće probleme. Slobodni će biti optimistični i lakše će sklapati nove kontekte, naročito ako se nađu u većem društvu.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu osećati nerazumevanje u odnosu sa partnerom, ali to uspevaju da prevaziđu ukoliko budu spremni na kompromis. Oni koji imaju neku tajnu simpatiju, mogli bi sa njom da uspostave kontakt. Slobodne Lavove očekuje više novih poznanstava.

DEVICA

Device ove nedelje pokazuju više interesovanja za nova poznanstva, ali bi neki mogli da naiđu na prepreke u ostvarivanju svojih emotivnih planova. Odnos sa partnerom biće ispunjen nerazumevanjem, ali se razgovorom još uvek mogu rešiti postojeći problemi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.