Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 8. aprila 2019. godine

Neeljni ljubavni horoskop - slobodne Ovnove prati ljubavna sreća, a Raka očekuje nova emotivna veza!

Nedeljni ljubavni horoskop do 8. aprila 2019. godine - saznajte koji znak očekuje romantična sreća!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu imati više obaveza prema porodici što će za neke predstavljati pozitivnu promenu. Neki pripadnici znaka mogli bi se predstavljati u pozitivnijem svetlu u želji da se nekome dopadnu, a većinu slobodnih Ovnova pratiće ljubavna sreća i veće šanse za nova poznanstva.

Numerološka prognoza za april 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za april 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojSaznajte kakvu sudbinu predviđa mesečna numerologija - trojku očekuju tajne ljubavne avanture!

BIK

Bikovi ove nedelje mogu ostvariti emotivniju komunikaciju u svojoj vezi, činiće im se da je partner popustljiviji prema njihovim željama. Oni sami imaće potrebu da budu u centru pažnje. Slobodni mogu upoznati interesantnu osobu naročito ako se nađu na putovanju, ili mogu započeti ljubavnu vezu.

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje osećati manje nervoze, ali mnogi mogu postati zaokupljeni rešavanjem problema koje ranije nisu mogli da reše, a mogući su i susreti sa osobama koje nisu dugo videli. Slobodni pripadnici znaka će imati više šanse za nova poznanstva, naročito preko prijatelja.

RAK

Rakovi ove nedelje mogu očekivati pozitivne odnose u svojoj vezi, a oni sami će biti emotivnij i ispremni na kompromis. Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji, neki bi mogli da upoznaju neku novu osobu koja im se može veoma dopasti, ili mogu i započnu novu emotivnu vezu.

LAV

Lavovi bi u toku ove nedelje mogu biti sumnjičavi prema osobi do koje im je stalo, ali će većina imati više razloga da bude zadovoljna svojom emotivnom situacijom. Zauzeti pripadnici znaka osećaće pozitivne emocije prema partneru i trudiće se da učvrste ljubavni odnos u svojoj vezi.

DEVICA

Device ove nedelje mogu da osete neku vrstu promene unutar samih sebe, pa će i emotivni odnosi biti zahvaćeni njihovim raspoloženjem. Neki se mogu okrenuti razmišljanju o nekoj prošloj ljubavi ili starim problemima. Zauzeti pripadnici znaka neće se najbolje razumeti sa partnerom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.