Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 3. februara

Nedeljni horoskop za ljubav - evo koji znakovi Zodijaka uspevaju da ostvare ljubavne ambicije!

Nedeljni ljubavni horoskop otkriva nam tajne želje našeg srca. Neki znakovi će upoznati novu ljubav, dok će mnogi shvatiti da je kraj romanse jedino rešenje problema

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, pa će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Zauzeti će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeHOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeHoroskop otkriva kakva nas energija očekuje na polju karijere, ljubavi i zdravlja tokom proleća i leta - neke znakove na kraju…

BIK

Bikovi će ove nedelje imati osećaj da partner nije tako pristupačan za rešavanje preoblema, pa su mogući manji nesporazumi. Neki mogu sretati osobe koje dugo nisu videli, dok slobodne očekuju nove ljubavne šanse.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, naročito na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti pripadnici znaka inicijativu u vezi će prepustiti partneru, ali će morati da se prilagođavaju.

RAK

Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, iako su kod nekih mogući manji prolazni nesporazumi. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženiji za druženje i komunikaciju, a najviše šansi za nova poznanstva biće preko prijatelja.

LAV

Lavovi će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji za suprotni pol, kao i veći broj novh kontakata. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa sa partnerom.

DEVICA

Device ove nedelje mogu očekivati promene u odnosu sa partnerom koji je ranije bio tolerantan i želeo da im ugodi, a odnosi u vezi mogu postati komplikovanji. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti bi osoba koja može biti zauzeta, pa su moguće i tajne veze.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.