Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 27. januara

Nedeljni ljubavni horoskop - šta se menja kada se usamljeno srce istinski zaljubi...

OVAN

Ovnovi će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

BIK

Bikovi ove nedelje mogu osećati prilično zadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom, bilo da su u vezi, ili da tek pokušavaju da osvoje nekoga. Zauzeti će ponovo da osete privrženost prema osobi sa kojom su u vezi, dok bi slobodni mogli da se upuste u novu vezu.

Nedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 29. januara 2019. godineNedeljna anđeoska prognoza: poruka i upozorenja anđela do 29. januara 2019. godineNedeljna anđeoska prognoza od 22. do 29. januara - očekujte veliku pomoć Univerzuma!

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu osećati nerazumevanje u svojoj emotivnoj vezi, pa neće biti preterano zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Nekima može pomoći druženje sa bliskim prijateljima, kao i njihov savet. Nova poznanstva takođe su moguća preko prijatelja.

RAK

Rakovi će ove nedelje svoju emotivnu situaciju sagledavati na pozitivniji način i biće im lakše da sa partnerom uspostave normalnu komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za nove kontakte.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu racionalnije da razmišljaju i procene svoju emotivnu situaciju. Nesporazumi koje su neki mogli imati u vezi lakše će se rešiti, a odnos sa partnerom poboljšati. Slobodni pripadnici znaka mogli bi preko posla da upoznaju neku interesantnu osobu.

DEVICA

Device ove nedelje mogu biti u nekom svom svetu, pa će im u emotivnim odnosima nedostajati razumevanja. Slobodne Device mogu biti sklone preteranoj idealizaciji osobe koja im se dopada, dok bi neki pripadnici znaka mogli da se upuste u tajnu vezu.

VAGA

Vage će ove nedelje osećati manju tenziju u emotivnoj vezi, pa će u odnosima sa partnerom biti pozitivnog pomaka. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko poznanstvo preko posla, ili mogu započeti novu ljubavnu vezu koja bi mogla da postane vrlo ozbiljna.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.