Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 18. februara

Nedeljni ljubavni horoskop - Ribe očekuju lepe emocije i strast, a Rak će biti nezdovoljan ljubavnim životom!

Nedeljni horoskop za ljubav - saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak na polju romantike do 18. februara 2019. godine!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje biti u prilici da ostvaruju mnogo novih kontakata, pa tako mogu da upoznaju osobu koja će im se dopasti, Zauzeti pripadnici znaka mogu imati napetiju komunikaciju sa partnerom i pokušavaće da ostvare svoju dominaciju u vezi.

Koji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromKoji anđeli štite Lava, Ribe i Strelca: evo kako da se povežete sa svojim anđelom čuvaromU raznim religijskim tradicijama svet anđela je pažljivo razrađen i opisan. Koji anđeli čuvaju vas?

BIK

Bikovi ove nedelje slobodni mogu uživati u ljubavnim šansam koje im se otvaraju na svakom koraku, pa bi mnogi mogli da se zaljube ili započnu novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka biće romatičniji i trudiće se da u svoju vezu unesu više strasti.

BLIZANCI

Ove nedelje Blizanci su raspoloženi za društvo i prijatelje, pa slobodni pripadnici znaka mogu upoznati neke nove ljude, a neko bi mogao da im prvuče pažnju u emotivnom smislu. Zauzeti će imati dobar odnos sa partnerom koji će ulagati više truda u vezu.

RAK

Rakovi su ove nedelje nezadovoljni situacijom na prvatnom planu, a mnogi mogu osećati promenjiva osećanja prema partneru. Mnogi očekuju više pažnje i razumeavnja. Slobodni pripadnici znaka u ovom periodu teško uspostavljaju nove kontakte.

LAV

Lavovi ove nedelje osećaju priliv samopouzdanja što će se povoljno odraziti i na odnose koje ostvaruju sa drugim ljudima, pa tako mogu da privuku pažnju neke zanimljive osobe. Zauzeti pripadnici znaka osećaće kako imaju rešenje za probleme u svojoj vezi.

DEVICA

Device će se u ovoj nedelji odlično slagati sa partnerom, a ljubavni odnos će biti ispunjen pozitivnim emocijama. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nova poznanstva, mnogi bi mogli da se zaljube, a šasne za nove ljubavne veze će biti povećane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.