Nedeljni horoskop za ljubav: evo šta očekuje slobodna i zauzeta srca do 12. marta

Nedeljni ljubavni horoskop - Blizance očekuje lep susret, a Strelčeve ozbiljni problemi u ljubavi!

OVAN

Ovnovi će se ove nedelje ugađati sebi i neće želeti da ništa poremeti njihov mir. Manje će biti spremni da se potrude da oni sami budu inicijatoru nekih dešavanja. Kod zauzetih će partner biti veoma posvećen kući tako da će mnogi da se prepuste njegovim odlukama.

Horoskop za retrogradni Merkur u znaku Riba: svaki znak počinje da prati mračna energija (do28. marta 2019.)Horoskop za retrogradni Merkur u znaku Riba: svaki znak počinje da prati mračna energija (do28. marta 2019.)Danas počinje ciklus retrogradnog Merkura u znaku Riba - saznajte kakve bitke očekuju vaš horoskopski znak!

BIK

Bikovi će ove nedelje ući u period kad će im biti veoma važno koliko pažnje dobijaju od partnera, potreba za emotivnom bliskošću će biti izražena, a očekivanja od druge strane veća. Slobodni će biti emotivniji i zaljubljiviji, a šanse za neki lep susret su velike.

BLIZANCI

Bliznaci će ovu nedelju početi sa nekim emotivnim ograničenjima, neki mogu naići na prepreke u ostvarivanju svojih ljubavnih želja, a zauzeti bi mogli naići na probleme u svojoj vezi. Loš početak može nekima pokvariti celu nedelju. Biće im potrebno više strpljenja.

RAK

Rakovi ove nedelje ulaze u povoljniji emotivni period. Zauzeti će imati veću potrebu da se posvete svojoj emotivnoj vezi i da ju poboljšaju, dok će slobodni biti skloni zaljubljivanju, kao i tome da se više potrude na emotivnom planu.

LAV

Lavovi će ove nedelje imati potrebu da budu u centru pažnje i biće im teško da prihvate eventualne emotivne neuspehe. Neki mogu imati uzbudljiv susret koji će na njih ostaviti utisak. Zauzeti će morati da smanje prohteve ako budu želeli da održe skladne odnose u vezi.

DEVICA

Device počekom ove nedelje mogu naići na neke prepreke u svojim emotivnim planovima, moguća su neka odlaganja, a u najgorem slučaju neki bi mogli i da raskinu. Neke emotivne situacije mogu zahtevati više strpljenja, ali većinu ne očekuje mnogo zadovoljstva.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.