Nedeljni horoskop za ljubav: Bikovi očekuje napetost, a Devicu nežna ljubav

Nedeljni horoskop - saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje u romansi!

OVAN

Ove nedelje komunikacija u vezi će se poboljšati, pa Ovnovi mogu lakše rešavati eventualne nesporazume sa partnerom. Slobodni su i dalje u povoljnoj situacij da sretnu neku novu osobu, a većina će lakše uspostavljati nove kontakte.

BIK

Bikovi i ove nedelje mogu osećati napetost u emotivnim odnosima, a neki će baš trpeti partnerovo neraspoloženje, ali strasti će biti i dalje veoma naglašene. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati osobu koja će na njih deloavati harizmatično.

Horoskop - kada ćemo ponovo osetiti magiju ljubavi: sve se menja kada Venera uđe u znak RibaHoroskop - kada ćemo ponovo osetiti magiju ljubavi: sve se menja kada Venera uđe u znak RibaHoroskop otkriva kakvu nam sudbinu kroje planete do kraja marta - Venera nam donosi divne vesti kada je u pitanju ljubav!

BLIZANCI

Bliznaci ove nedelje prestaju biti preanalitični i više se okreću akciji, tako da će se slobodni više družiti i lakše upoznavati nove ljude. Neki mogu započeti novu vezu. Zauzeti će biti nežniji prema partneru i mogu ostvariti mnogo opušteniji odnos.

RAK

Rakovi će ove nedelje i dalje osećati jake strasti, ali i ljubomoru, a nekima osoba sa kojom su u veuzi može pravitti probeleme zbog svoje posesivnosti. Slobodni će intenzivno priželjkivati da sretnau pravu osobu, a onim srećnijim se to može i ostvariti.

LAV

Lavovi ove nedelje mogu osećati napetost na privatnom planu, ali će uspevati da reše nesporazume razgovorom. Slobodni mogu imati prevelika očekivanja, pa će teže ostvarivati svoje ljubavne želje, ipak druženja i novih kontakata neće im faliti.

DEVICA

Device ove nedelje postaju spremnije na kompromis u emotivnim odnosima, i lakše komuniciraju sa ljudima oko sebe, što nekima može doneti nova i prijatna poznanstva, moguće i preko posla. Odnos sa partnerom biće nežniji i sa više razumevanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.