Nedeljni horoskop za ljubav: Bika očekuju magične promene u ljubavi, a Škorpija upoznje srodnu dušu na poslu

Nedeljni ljubavni horoskop okriva koji znakovi će dosegnuti romantične zvezde do 12. februara 2019. godine...

Nedeljni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje u ovoj nedelji i da li su vam zvezde osvetlile put do večne ljubavi!

OVAN

Ovnovi će ove nedelje biti uporni u želji da ostvare svoje ljubavne planove, iako nekada mogu da naiđu i na odbijanje. Ipak, biće više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti će sa partnerom imati stabilan odnos, bez promena.

Nedeljni horoskop do 10. februara 2019. godine: sedmica u kojoj se otkrivaju najveće tajneNedeljni horoskop do 10. februara 2019. godine: sedmica u kojoj se otkrivaju najveće tajneNedeljni horoskop otkriva koje lažne ljubavi će biti otkrivene, a kome će napokon Univerzum uslišiti molitve!

BIK

Bikove ove nedelje očekuju pozitivne promene na ljubavnom planu, partner će se više truditi oko njih, a strast u vezi će postati naglašenija. Slobodni pripadnici znaka će i dalje biti u veoma povoljnom periodu i mogli bi započeti značajnu emotivnu vezu.

BLIZANCI

Bliznanci će ove nedelje biti okrenuti druženju sa prijateljima, naročito od sredine perioda kada će druženje i izlasci postati njihove glavne preokupacije. Mnogi će imati uspeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskom nivou.

RAK

Rakovi ovu nedelju provode uglavnom bez većih promena na ljubavnom planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

LAV

Lavovi će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, i da reše neke svoje međusobne nesporzume. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Neki mogu imati uzbudljivo poznanstvo na putovanju.

DEVICA

Device ove nedelje racionalnije sagledavaju stvari oko sebe na i sa partnerom uspostavljaju otvoreniju komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti i biće otvoreniji za nove kontakte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.