Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje od 3 . do 10. novembra 2017. godine

Nedeljni horoskop za podznak predviđa veliki napredak, slavlje, ali i promene koje morate biti hrabri da prevaziđete i da se na njih naviknete! Pročitajte kakva sudbina vaš podznak očekuje do 10. novembra...

Niti, koje povezuju svakoga od nas, nikako nisu krhke i sklone kidanju. Iako bismo to želeli. Iako ih cepamo, rečima, dodirom i silom. Nedelja, koja je pred nama, iznova će nas uveriti koliko su neke povezanosti jake i da od sebe ne možemo dalje. Čak dve planete ove nedelje menjaju znak. Tranzitni Merkur će 5. novembra ući u Strelca, a tranzitna Venera 7. novembra u Škorpiju. Svakako jedan zanimljiv period pred nama.

Numerološka prognoza za novembar 2017. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj...

Podznak Ovan

Najlakše je druge okriviti za sopstvene pogrešne procene, korake i postupke. Najlakše je okrenuti se protiv sveta i smatrati da time pomažemo sebi. Shvatate i sami da ste nekim ljudima previše verovali. Da ste nekome previše često opraštali. A da one posebne niste dovoljno cenili. Dani pred vama će neke iluzije učiniti stvarnim. Neke laži učiniti javnim. I neke odluke konačnim. Možete sumnjati u sebe, jer ćete verovati da ste ranije neke stvari trebali da shvatite i osvestite, ali trenutak spoznaje uvek je pravi trenutak. Moguća je prehlada, pripazite na ishranu.

Podznak Bik

Zadovoljni ste kako se situacija na poslu odvija. Smatrate da ste dali svoj maksimum, i zasluge za vaš uloženi trud vam stižu. Bićete svesniji sebe. Jer, uvek postoji onaj deo nas, koji do kraja nije istaknut. A vi ćete, tokom ovih dana, želeti da budete primetni. Zanimaće vas marginalizovane teme. Priče o slabostima, porazima i strahovima. Svaki razgovor imaće za cilj prosperitet i menjanje svega onoga suvišnog. Možete očekivati zanimljiva dešavanja u ljubavi. Osećaćete pojačanu ljubomoru i želećete iskrenu emociju. Zapitaćete se da li je veza u kojoj ste dovoljno jaka, za sve ono što želite.

Podznak Blizanci

Pred vama je period preispitivanja, dilema, tišine i pitanja na koja mesecima unazad niste imali adekvatne odgovore. Bićete zadovoljni situacijom u ljubavi. Ali neko od vaših prijatelja može prolaziti kroz neke teške trenutke i biće mu potrebno vaše prisustvo, savet i uteha. Pričaćete o emociji na jedan drugačiji način, pomalo surovo, iskreno i sa jasnim zahtevima, stremljenjima i željama. Spoznali ste kakvu ljubav želite. I mnogi od vas žive takvu ljubav. Na poslu može doći do neočekivanih problema, koji će zahtevati više angažovanja od vas. Poslovne planove držite u tajnosti.

Podznak Rak

Narednih dana najviše vremena ćete provoditi sa prijateljima. Bićete svedoci lepih ljubavnih priča, možda ćete prisustvovati nekom venčanju, ili učestvovati u organizaciji iznenađenja. Podstaknuti svim tim emocijama, i sami ćete poželeti da osetite nešto slično. I ovo je izuzetno povoljan period, za mnoge od vas, da upoznate nekoga zanimljivog i započnete neke posebne priče.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.