Nedeljni horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje od 24. novembra do 1. decembra 2017. godine

Nedeljni horoskop za podznak - evo kakva nas sudbina očekuje do 1. decembra!

Pozna jesen nekako uvek sa sobom donese brojna pitanja, retke odgovore i izmaglicom obojena jutra. Planiramo, donosimo odluke, sigurni smo da smo na dobrom putu, ali ipak ne stižemo lako do cilja. Pomalo nas priroda uspava. Prepreke se pojavljuju tamo gde smo verovali u čistu stazu. Pružaju nam ruke oni na koje nikada nismo pomislili da bi mogli biti naš oslonac.

Veliki horoskop za vladavinu Strelca: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. decembra 2017. godine)

podznak besplatno

Tokom narednih nedelju dana očekuju nas dva egzaktna aspekta. Tranzitni Uran u Ovnu obrazovaće aspekt sekstila sa tranzitnim Merkurom u Strelcu (egzaktno 25. novembra). Merkur će takođe biti u konjunkciji sa tranzitnim Saturnom u Strelcu (egzaktno 28. novembra). Biće nam potrebna dobra organizacija, mnogi će uspeti da isplaniraju svoje dane, ali u konačnici, neće se doslovno pridržavati svog rasporeda.

Podznak Ovan

Odličan period za učenje, proširenje vidika, istraživanje tema koje vas interesuju već neko vreme. Smatraćete da ste spremni na promene. Smatraćete da je vreme da se nešto promeni. Volite da se osetite spremnima. I to je razlog više da se posvetite planiranju i istraživanju onoga što vas zanima, i onoga čemu želite da posvetite neki naredni period. Možda ćete osećati kako drugi imaju velika očekivanja od vas. Ne shvatajući pritom da oni očekuju samo ono što znaju da ste spremni da pružite.

Podznak Bik

Uplašeni ste. Želite da krenete u nepoznato. Ali vas i sama pomisao na korak ka tome plaši. Navikli ste na stabilnost, uvek radije birate sigurnost sredine. Međutim, postali ste i sami svesni da je potrebno nešto promeniti, kako bi promene počele češće da se dešavaju. Osećate kako vas napuštaju neke stege, koje su vas dosta kočile u poslednjih par godina. Potrebna je hrabrost sa bi se uradilo nešto čemu niste skloni. Osvestili ste je. Trenutak koji menja naredne dane je pred vama.

Podznak Blizanci

Narednih nedelju dana bićete okruženi prijateljima i pomoći ćete im da donesu neke bitne odluke. Neko će se seliti, neko se sprema na duži put, a neko menja posao. Ukoliko ste već preduzeli korake u provodadžisanju nekome do koga vam je stalo, narednih dana ćete saznati da ste učinili pravu stvar. Čini vam se u poslednje vreme da ne grešite kada su vaši prijatelji u pitanju. Ukoliko ste u vezi, možete prolaziti kroz period preispitivanja, neko će staviti konačnu tačku na neki odnos, a neko će shvatiti da je pronašao svoju luku.

Podznak Rak

Zauzeti ste poslom. Pred vama su veliki izazovi na poslovnom planu i spremni ste da odgovorite na njih. Trpeće vaš privatni život. Trpeće vaš san. Pripazite na moguć pad imuniteta, povećajte unos vitamina i pronađite vremena, makar za jedan zdrav obrok, tokom dana. Sećaćete se vremena kada ste lutali, tražeći sebe u nečemu. I shvatićete koliko ste srećni jer ste pronašli ono što ubrzava vaš krvotok i budi ambicioznost u vama.

Podznak Lav

Ne znate na koju stazu prvo da zakoračite. Želite svuda. Žele vas svuda. Svesni ste obaveza koje imate. Koje ste odložili. I koje više nemaju kuda, osim na vaš sto. Svesni ste i prolaznosti vremena. I često ćete narednih dana kriviti kratke dane za obaveze koje vam "vise" nad glavom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.