Nedeljni horoskop od 9. do 15. avgusta 2015. godine: uspeh za Strelca, talas inspiracije za Ribe

Ovnovi razmišljaju o prinovi, Blizanci čuvaju svoju slobodu a Ribe su veoma inspirisane na poslu...

Ovan

Posao: Mars, vaš vladar upravo je promenio znak i ušao u Lava, pa na posao ne možete da se požalite, iako ga imete preko glave, jer ste u odličnoj formi. Biće i zarade i novih projekata. Planete vas štite šaljući vam obilje pozitivne energije i događaja. Jedina opasnost je vaša sujeta, kao i nedovoljna motivisanost za posao, ali, na sreću, prolaznog je karaktera.

Ljubav: Sa partnerom pravite velike planove, razmišljate o prinovi i novim lepim stvarima vezanim za zajednički život.

Zdravlje: Bolovi u nogama su posledica fizičkih aktivnosti i neadekvatne obuće.

Bik

Posao: Saradnici teško mogu da prate vaš tempo, jer ste previše ambiciozni. Venera, vaš vladar, nalazi se u Lavu i polako ide u susret Marsu, što nagoveštava burne i brze događaje. Izbegavajte konfliktne situacije sa kolegama. Ovih dana budite posebno oprezni jer postoji opasnost donošenja nepromišljenih odluka. Najgore od svega je to što će okolina trpeti posledice vaše nepromišljenosti.

Ljubav: Ponekad ste u odnosima sa voljenom osobom teatralni, nagli, ali i strasni. Stojite iza reči i osećanja. Uzrok hladnoće partnera trebalo bi da potražite u višim okolnostima.

Zdravlje: Skloni ste virusnim infekcijama i prehladama.

Blizanci

Posao: Kreativnost je pojačana, pa uspeha imate u svim oblastima vezanim za umetnost, što će biti naglašeno početkom nedelje dok Mesec boravi u vašem znaku. Tokom ovog perioda bilo bi dobro da malo predahnete i oslobodite se tenzije. Ali, Mars ulazi u vaše treće polje, koje predstavlja sve bliske odnose, koji će biti burni i ubrzani. Niste u stanju da razumete ni sopstvene potrebe, a kamoli da pomognete drugima.

Ljubav: Prema partneru ste veoma dvolični i pokazujete mu samo delić osećanja. Na ovaj način pokušavate da sačuvate slobodu.

Zdravlje: Problemi sa snom su posledica iznurenosti i sklonosti ka maštanju.

Rak

Posao: Niste zadovoljni ni poslovnom niti finansijskom situacijom, pa u očajanju razmišljate o dodatnim izvorima prihoda. U tome ćete uspeti tek kada Mars uđe u vaše drugo polje, ali neće biti lako. Tokom ovog perioda očekuju vas značajne poslovne promena. Narednih dana pokušajte da se što više prilagodite realnosti, izbegavajte maštanja i prevare.

Ljubav: Nagriza vas ljubomora, i to zbog nesigurnosti. Prema partneru ste popustljivi, što ga prilično nervira. Ukoliko mu je stalo do veze, moraće i on da se potrudi.

Kineski horoskop za avgust 2015. godine...

Zdravlje: Depresivniji ste nego inače, tako da su moguće nesanice.

Lav

Posao: Očekuje vas uspeh u poslovima vezanim za javnost, međuljudske odnose i diplomatiju, ali pazite da dinamični i brzi Mars to ne pokvari. Kolebljivi ste u vezi sa donošenjem jedne važne polsovne odluke. Osetljivi ste na uticaje okoline, pa se distancirajte od svega što vas opterećujuće i spas potražite u druženju sa pozitivnim osobama.

Ljubav: Površno se odnosite prema onima koje volite. Izlazite iz šablona kad je partner u pitanju, preispitujete osećanja i tako će biti sve dok je Venera retrogradna u vašem znaku.

Zdravlje: Oscilacije krvnog pritiska, zadržavanj tečnosti u organizmu i problemi sa bubrezima.

Devica

Posao: Probleme rešavate onako kako to samo vi umete. Uspeh je očigledan, što zbog ulaska Merkura i Jupitera u vaš znak, što zbog prirodne sklonosti ka poslu. Ovih dana ćete biti u situaciji da povlačite ispravne poteze i donosite zaključke koji su delotvorni. Kako ste u prilici da se prilagođavate novim okolnostima, ne oklevajte. Prihvatite ponudu za selidbu.

Ljubav: Sa partnerom se polako usaglašavate. Raščišćavanja idu sporo, ali doneće rezultate...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.