Nedeljni horoskop od 8. do 14. novembra 2015. godine: Device pred erupcijom ljubavi

Ovna čeka uspeh na ispitima i obuci, a Jarca mnogo bolje finansije!

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Ne prenagljujte sa odlukama o novim poslovima. Puni ste energije, hiperaktivni. Razmišljate o putovanjima, a uskoro ćete ih i realizovati. Kreativnost je naglašena, bavite se umetnošću. Ne prisećajte se konflikta iz prošlosti, okrenite se budućnosti, zvezde su vam naklonjene, što dokazuje Venera u vašem sedmom polju.

Ljubav - Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja, jer Mesec u sedmom polju ne daje dugoročna rešenja. Partner smatra da ste prejaki i ne može da vas prati. Izbegavajte sukob sa Lavovima i Strelcima.

Zdravlje - Nervoza je sastavni deo vaše prirode. Svi vatreni znaci su takvi, a Ovnovi prednjače. Hobi će vam smiriti živce.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Važan događaj vas ispunjava optimizmom, a znate šta ste sve prošli da biste to ostvarili. Mirno sačekajte nedelju, dve i uspeh je neminovan. Pred vama su neočekivane pogodnosti, iskoristite šanse, ne budite inertni. Ipak, postoji opasnost da mnoge stvari započnete, a ništa ne okončate, pa je poželjno da se skoncentrišete i završavate jedno po jedno.

Astro prognoza: šta nam donosi Merkur u Škopriji u trigonu sa Neptunom...

Ljubav - Vodolije su kao stvorene za vas. Odnosi sa partnerom su ekscentrični i tako će biti dok Merkur tranzitira vašim sedmim poljem. Izbegavajte impulsivne reakcije.

Zdravlje - Neracionalno trošite energiju što dovodi do iscrpljenosti, a time i do bolesti. Nađite zlatnu sredinu.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Nalazite se u periodu velikih iskušenja i neugodnosti. To shvatite kao opomenu i učite se strpljenju. Znajte da vreme radi za vas, a Saturn u semom polju traži suzdržanost. Strogo vodite računa o novcu, postoji opasnost od gubitaka. Izbegavajte svako investiranje, ako želite da se obezbedite za budućnost, potrebne su žrtve. Okrenite se duhovnim vrednostima i dajte im prednost nad materijalnim.

Ljubav - Mlađi pripadnici znaka mogu da uplove u bračne vode, a starijima od 30 godina slede raščišćavanja u emotivnom odnosu.

Zdravlje - Stomačne tegobe su hronične prirode i obratite na njih pažnju. Više praktikujte fizičke aktivnosti.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Izbegavajte sukobe na radnom mestu, koji su posledica ličnog nezadovoljstva. Mars vam je u trećem polju, pa sa osobama u okruženju budite strpljivi. Definitivno vam slede promene, jer ste shvatili da se zarad kvaliteta morate nečega i odreći. Trenutno vam je naglašen perfekcionizam i nikako da budete zadovoljni. Shvatite da niko i ništa nije savršeno, pa ni vi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.