Nedeljni horoskop od 7. do 14. decembra 2015. godine: kada vam je potrebna tableta za strpljenje

Vetar u leđa ljubavi i detonacijska iskra za sve odnose na ivici eksplozije...

Približavamo se onom periodu u godini kada većina ljudi postaje ili aljkava na poslu ili neverovatno zaposlena (najčešće prvo). Nažalost (ili možda i ne), većina planetarnih aktivnosti ima tendenciju za to da se sve završi na brzinu i odmagli na kafu pre nego da se dođe na posao ranije i završi sve što treba pre krajnjeg roka.

Venera i Mars daju brojne mogućnosti za druženja na poslu. Venera u Škorpiji ima reputaciju da radije zavodi na radnom mestu nego da radi. Ove nedelje stupa trigon s Neptunom (tačno u četvrtak), što govori o tome da bi vam se mogla ostvariti ljubavna maštanja. Samo imajte na umu da nisu sva maštanja dobra...

U međuvremenu, Mars u Vagi je većinu nedelje u kvadratu s Plutonom u Jarcu. Mars u Vagi je odličan ako želite nekoga ležerno da iznenadite, ali kvadrat s Plutonom u prvi plan stavlja seksualnu potrebu i time narušava prirodnu diplomatičnost Marsa u Vagi. Ovo je posebno moćna kombinacija. Za neka "prijateljstva" koja "igraju po ivici" da postanu ljubavni odnos, ovaj aspekt će dati "vetar u leđa" da se to i ostvari.

Opozicija Marsa i Urana zagrava ovu i sledeću nedelju. Često poznat kao Bog rata, Mars je trenutno u Vagi, znaku odnosa, na položaju s kog brzo zakuhava probleme među partnerima. Mars pokazuje kako se zauzimamo za sebe u svim aspektima života, a budući da se kreće kroz Vagu, dominiraju pitanja odnosa.

Njegova opozicija prema Uranu sigurno će iritirati i pritiskati veze kojima je potrebna promena. Uran predstavlja princip revolucije, a njegova prisutnost teži preovladavanju ustajalih obrazaca koji više nemaju svrhu.

Duboko udahnite... ova opozicija će verovatno naglasiti polarizovane pozicije, posebno uloge koje sprečavaju ličnu slobodu. Donosi nagle odluke vezane uz razvod. Uran može biti impulsivan i promenjiv, jednom ovako - drugi put onako, no glavno pravilo za Uran je: sačekajte da se tranzit završi i tada donesite konačnu odluku. Jednostavno sagledajte gde i šta želite da izbegnete ili šta vas ljuti i zašto.

Veliki zimski horoskop za 2016. godinu...

Takođe, budite sigurni da ste spoznali svoju ulogu u sukobu, posebno kad projektujete ili kada je projekcija partnera toliko jaka da sami sebi ne možete pomoći, nego se jednostavno samo "uklopite" u njegovu sliku. Zapamtite, uvek možete uvideti preuzetu projekciju jer borba vam je poznata, stara.

Da stvar bude gora, Mars i Uran su i u kvadratu s Plutonom, a to je konfiguracija koja traži potrebu za kontrolom, pobedom i porivom "biti u pravu". Čvrst stisak ovog Mars-Uran-Pluton T-kvadrata zadržaće se sve do 19. decembra, dakle, kao dodatak omiljenom piću, imajte tablete za strpljenje pri ruci. Biće potrebno sve čime raspolažemo kako bismo ostali pribrani u ovom razdoblju.

Znamo da živimo u "zanimljivim" vremenima prevrata i rastrojenosti, meteža i nevolja, neslaganja i otpora. No, premda su ova vremena teška za srce i dušu, takođe su ispunjena snagom. Kontakt Urana i Plutona označava razdoblje transformišuće kreativnosti. Dakle, uprkos boli, postoji obilje mogućnosti za izlečenje. Ovo razdoblje iskoristite tako što ćete se potruditi da "odbijete" dramu koje nas svakodnevno okružuje.

Merkur u četvrtak iz Strelca prelazi u Jarca, s vizionarskog filozofiranja ateriramo u polje racionalnog, činjenica, preciznosti i vrlo ozbiljnih razgovora. Ovo je dobro vreme za polaganje svih karata na sto s prijateljima, šefovima i onima koje volite ovako ili onako. Uprkos visokonabijenim aspektima, ovaj Merkur u Jarcu mogao bi mogao dobro doći jer donosi preko potrebno zdravorazumsko razmišljanje.

Vikend će u petak započeti mladim Mesecom u Strelcu. Mlad Mesec je uvek dobro vreme za početak nečeg novog, stavljanje nove ideje u pogon, a ovaj mlad Mesec pravi bliski kvadrat s Kironom, što znači da biste se mogli susresti i suočiti s demonima koji su vas progonili svesno ili nesvesno od detinjstva. Mogli biste konačno da dobijete priliku da spoznate i rešite stvari koje su vas progonile.

Subota i nedelja su pod uticajem Meseca u Jarcu. Neveselo mesto za Mesec, trpni glagol. Odličan za smisao u besmislu kada su emocije u pitanju, no to je samo Mesec, on često menja kuću. Subota je bolji dan od nedjelje, posebno dobra za izlazak. Nedelja je puno napetija, stoga je nedeljni savet:

nađite nekoga s kim će vam biti prijatno i sa njim provedite dan.

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.