Nedeljni horoskop od 7. do 14. avgusta 2016. godine: doba mašte, doba stvarnosti

Device će najzad uzeti ljubavne "uzde" u svoje ruke, dok Blizancima preti jaka aflikcija Marsa i Saturna!

OVAN

Posao - Mars, vaš vladar promenio je znak i ušao u Strelca, što će, uz konjunkciju sa Saturnom nepovoljno uticati na mnoge poslove u ovom periodu. Srećom, problemi na poslu i nemotivisanost za rad, brzo će proći.

Ljubav - Nedelja počinje prolaskom Meseca kroz polje partnerstva, zbog čega ćete biti u situaciji, čak i ukoliko to ne želite, da preispitujete emotivni odnos s partnerom. U vezi je očigledno prisutna neka vrsta neravnopravnosti i nezadovoljstva.

Zdravlje - Bolovi u nogama posledica su fizičkih aktivnosti i neadekvatne obuće.

BIK

Posao - Vaš vladar, Venera u Devici, nalazi se u konfrontirajućem aspektu prema Marsu i Saturnu, što nagoveštava burne događaje. Izbegavajte konfliktne situacije s kolegama, posebno s nadređenima.

Raskid uprkos ljubavi prema partneru: 7 razloga zbog kojih žene ostavljaju muškarce koje vole...

Ljubav - Partnerova nezainteresovanost toliko je očigledna da je primećujete na gotovo svakom koraku. Ukoliko želite da poboljšate odnos, najbolje je da otvoreno razgovarate o svemu što vas pritiska i muči, ali pod uslovom da se potrudite da saslušate partnerovo mišenje. U suprotnom, izostaće rezultat, a situacija će biti još napetija.

Zdravlje - Manje tegobe sa virusnim infekcijama i prehladom.

BLIZANCI

Posao - Niste u stanju da razumete ni sopstvene probleme, a kamoli da pomognete drugima. Merkur, vaš vladar, iako je povoljno smešten u Devici, trpi jaku aflikciju Marsa i Saturna, što ukazuje na brze i pogrešne poslovne poteze tokom ovog perioda. Svaku vest i informaciju dobro proverite, ukoliko želite da izbegnete ovakvu situaciju.

Ljubav - Sukob sa partnerom je neminovan, pogotovo u drugoj polovini perioda. Najmudrije je da izbegavate raspravu, a još bolje bi bilo da se ne viđate nekoliko dana.

Zdravlje - Problemi sa nesanicom zbog premorenosti, ali i sklonosti ka maštanju.

RAK

Posao - Narednih dana pokušajte da se prilagodite realnosti, izbegavate maštanja, laži i prevare. Takođe, povedite računa o skrivenim neprijateljima i otvorenim prijateljima. Treće polje naglašava da će se sve dešavati u hodu, veoma brzo i da će mnogi poslovi zavisiti od osoba iz okruženja.

Ljubav - Vladar Vašeg polja partnerstva, Saturn u aspektu sa Venerom iz Device ukazuje na veliku napetost i probleme u emotivnom životu, što će dodatno pojačati prisustvo Marsa u Saturnu. Mnogi pripadnici znaka su na korak od prekida veze.

Zdravlje - Pokušajte da se opustite i uživate u lepim stvarima, jer ste prilično depresivni.

slikalink mali princ lekcije

LAV

Posao - Sunce, koje prolazi vašim znakom, podržavaju Mars i Saturn, što ukazuje na mogućnost da ste na putu da postignete velike poslovne rezultate. Iako je ovaj put veoma težak, ne brinite mnogo, jer imate podršku planeta. Polje novca je naglašeno, te će rezutati biti više nego dobri.

Ljubav - Otkad je Venera napustila vaš znak, stalno preispitujete osećanja, i tako će biti sve dok boravi u Devici. Tokom ovog perioda ne očekujte ništa spektakularno niti novo u emotivnom životu, već se pozabavite onim što imate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.