Nedeljni horoskop od 6. do 12. septembra 2015. godine: burne emocije za Jarca, Vaga u fazi samoispitivanja

U ovom periodu vreme će raditi za Blizance, a Strelac će biti lako osvojen...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Predstavnici znaka koji rade u obrazovanju očekuje veliki uspeh. Ne dozvolite da vam se kolege mešaju u poslove. Ukoliko od narednih događaja očekujete nešto epohalno, samo ćete se nervirati i biti nezadovoljni. Ne započinjete nove poslove pre nego što završite stare. Imate lošu naviku da se bacate na više koloseka, a da ništa ne privodite kraju.

Ljubav - Odnosi sa partnerom nisu sjajni, jer očekujete više pažnje i razumevanja. Sve dok je Mars u vašem znaku izbegavajte sukobe sa Lavovima, jer ćete biti na gubitku.

Zdravlje - Loša cirkulacija i spondiloza zahtevaju lekarsku intervenciju.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Ukoliko želite da ostvarite poslovne ciljeve, potrebno je da što pre odvojite dovoljno vremena za rad. Venera, vladar vašeg znaka najzad je u direktnom hodu, pa ćete biti u situaciji da nadoknadite sve što ste do sada propustili. Tokom ovog perioda uspećete da savladate zamke na poslu, ali pod uslovom da budete mudri i strpljivi. Izbegavajte loše finansijske poteze i rasipanje para.

Ljubav - Sa partnerom pokušavate da ostvarite harmoničan odnos, uzajamno razumevanje i poverenje. Ali, kako je on u težem položaju nego vi, potrudite se da mu budete oslonac.

Zdravlje - Manje tegobe sa virusnim infekcijama i grlom.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Budući da ste perfekcionista nećete biti zadovoljni, ali, ukoliko pomerite ugao posmatranja, shvatićete suštinu. Nije vam lako, ali je zato situacija u kojoj se nalazite korisna. Ubrzo ćete shvatiti da vreme radi za vas, ukoliko se prilagodite uticaju poslednje Mesečeve četvrtine u vašem znaku. Nastojte da budete strpljivi i taktični.

Ljubav - Ukoliko želite da ostvarite stabilnu vezu, bićete primorani da pređete preko neke uvrede. Kako ste neke stvari o partneru već dobro naučili, primenite ih u praksi.

Zdravlje - Osim povremene bezvoljnost, zdravstveno stanje je solidno.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Zastoji u ostvarivanju poslovnih planova zahtevaju veliko strpljenje. Konjunkcija Marsa i Venere u vašem polju novca više obećava nego što daje. Ukoliko nastavite ovim tempom, ostaćete sami na svetu. Potrebna vam je velika energija da se izborite sa tolikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja može da bude autodestruktivna.

Astrologija otkriva: kako da napravite svoj talisman za sreću u ljubavi...

Ljubav - Od partnera tražite sve ili ništa, što je pogrešno ponašanje. Ukoliko prestanete da menjate njega i počnete da menjate sebe, možda uspete da sačuvate vezu.

Zdravlje - Utehu za iracionalnim strahovima neki Rakovi nalaze u alkoholu, ali, i sami znate da to nije rešenje.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Kada je Venera krenula direktnim hodom u vašem znaku, izašli ste iz apatije i aktivirali se ne samo u intelektualnim nego i u fizičkim poslovima. Tokom celog perioda biće naglašena snaga volje i uspećete da se usaglasite sa samim sobom. Na provokacije sa strane pokušajte da ostanete ravnodušni i ne dozvolite sebi luksuz da izgubite samokontrolu. Zlonamernih ljudi ima svuda.

Ljubav - Voljenu osobu fascinirate skrivenim šarmom. Još ako je u pitanju Ovan, strasti i ljubavi biće na pretek. Partner je napokon shvatio vaše vrednosti.

Zdravlje - Emotivno ste zadovoljni, a samim tim i zdravi.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - U fazi ste pravljenja planova za nove poslovne projekte, u čemu ćete biti uspešni, na šta ukazuje konjunkcija Sunca i Jupitera. Svesni ste koliko je situacija ozbiljna i shvatate da nemate vremena za gubljenje. Ovo je početak izuzetno povoljnog perioda za nove poslove, ali prethodno morate da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju.

Ljubav - Iako partner čini sve da zagolica vašu maštu, izgleda da je kasno. Smatrate da je izigrao vaše poverenje i planirate da se distancirate.

Zdravlje - Zdravstvena situacija mogla bi da bude bolja, čemu bi najviše doprinele pozitivne misli.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Ulažete dvostruko veći napor u odnosu na ostvarene, rezultate što izaziva veliku bezvoljnost, greške u poslu i probijanje rokova. Ušli ste u turbulentan poslovni period, na šta ukazuje boravak Merkura u vašem znaku. Imate utisak da vam ništa ne ide od ruke. Srećom, već početkom iduće nedelje sve će biti u redu.

Ljubav - Veza u kojoj se trenutno nalazite je nestabilna, dosadilo vam je "klackanje" i razmišljate o nečem stabilnijem. Ali, ovih dana ne donosite definitivne odluke o ljubavi.

Zdravlje - U fazi ste samoispitivanja. Krivicu za nezadovoljstvo rado biste svalili na druge, ali problem je u vama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.