Nedeljni horoskop od 6. do 12. decembra 2015. godine: evo zašto će vašem znaku biti potrebna emotivna podrška ove nedelje

U periodu od 6. do 12. decembra 2015. godine Vage će strpljenjem dobiti mnoge stvari, dok Jarčevi mogu da očekuju posao sa strancima.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Svesni ste da vam okolnosti ne idu u prilog, ali uprkos svemu, uspevate da zahvaljujući pregovaračkim sposobnostima postignete željeni dogovor. Ako planirate novi posao, ne donosite odluke na prečac. Budite strpljivi, uzdajte se u intuiciju. Dobar aspekt Marsa i Saturna nagoveštava da ćete lako ostvariti svoje poslovne interese uz pomoć bliskih saradnika.

Ljubav - Vaša osećanja i razum su, čini se, u blagom raskoraku, pa su moguće pogrešne procene na ljubavnom planu. Ukoliko ste u svađi sa partnerom, iskoristite priliku za novo zbližavanje. Potrudite se da usrećite voljenu osobu.

Zdravlje - Nervoza je pojačana, a imunitet oslabljen. Odmorite se.

Astrologija vernosti: ovi horoskopski znaci su idealni za brak i ljubav za ceo život...

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Aktuelna poslovna dešavanja deluju inspirativno na vas. Trudite se na sve moguće načine da poboljšate svoju poziciju. Ipak, uprkos velikom zalaganju i snalažljivosti u delikatnim situacijama, rezultati su lošiji nego što ste očekivali. Venera, planeta koja vlada vašim znakom, trenutno nije dobro pozicionirana, pa bi bilo bolje da se malo strpite. Potrudite se da blagovremeno zaštitite svoje interese.

Ljubav - Ne uspevate da na objektivan način sagledate uzroke razmirica sa partnerom. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da podstičete dijalog koji vodi raspirivanju "niskih" strasti. Preosetljivi ste.

Zdravlje - Dobro se osećate. Više se krećite.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Iznenadne promene i novi događaji na poslovnoj sceni poremetiće vaš svakodnevni ritam. Iako skup planeta u polju dogovora nije najpovoljniji, ne odustajete od zacrtanih ciljeva. Verujte u svoje sposobnosti i potrudite se da pronađete zaobilazna, ali efikasna rešenja. Poštujte rokove. Entuzijazam sa kojim nastupate pred kolegama doneće vam višestruku korist. Posle 8. decembra 2015. godine očekujte novu poslovnu ponudu.

Ljubav - Zadovoljstvo i harmonija na privatnom planu, pozitivno utiče na vaš izgled i ponašanje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.