Nedeljni horoskop od 4. do 11. februara 2018: dani putovanja i romantičnih susreta

Jača pozicija Venere donosi podršku Rakovima, a Device treba da zahvale Merkuru na novim poslovnim šansama...

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, izbegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita, naročito ako ste privatnik. Početkom perioda možete da budete skloni donošenju nesmotrenih poslovnih odluka, zbog čega bi trebalo da izbegavate potpisivanje važnih ugovora, naročito ukoliko se bavite umetnošću ili sportom.

Ljubav Početkom nedelje možete da očekujete SMS ili mejl romantičnog sadržaja od nekog Lava. Krajem perioda jača pozicija Venere, koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, što nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Posetite zubara.

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao Već početkom nedelje trebalo bi da smanjite troškove i da vodite računa o tome šta potpisujete, naročito ako ste prisutni u javnosti zbog posla. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, možete da očekujete priliv novca ako se bavite građevinarstvom ili kupoprodajom nekretnina. Poslušajte savet jednog Jarca.

Ljubav U prvoj polovini nedelje očekuje vas strastveni susret sa osobom koju ste već upoznali preko poslovnih kontakata. Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i uživanja, posle 10. februara čine vas zatvorenijim kada je u pitanju vaš emotivni život. Bićete skloni preispitivanju svojih osećanja prema nekom vodenom znaku.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao U drugoj polovini perioda bilo bi dobro da iskoristite poziciju vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija i biznisa, u devetom astrološkom polju, i da dovršite započete dogovore i potpisivanje važnih ugovora. Posao sa strancima, posle 7. februara može vam doneti i profesionalnu i finansijsku satisfakciju. Poslušajte savet jednog Vodolije.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, možete da upoznate interesantnu osobu ako ste muškarac. Ojačana pozicija Venere, planete ljubavi, posle 10. februara povoljno utiče na vaš odnos sa partnerom. Moguća je strastvena veza sa nekim ko živi u drugoj državi ili gradu.

Zdravlje Čuvajte se povreda.

Horoskop karmičkih susreta i talasa hedonizma: šta nam donose aspekti Venere i Južnog Mesečevog čvora do 10. februara 2018. godine...

RAK (21. 6 - 22. 7)

Posao Za vas počinje povoljniji period, naročito ukoliko vam pođe za rukom da iskoristite naklonost i podršku nekog zemljanog znaka. Pokušajte da odložite razgovor o nekom honorarnom poslu za početak marta. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 7. februara, možete da pregovarate o saradnji sa nekim vodenim znakom. U drugoj polovini nedelje trebalo bi da imate više sluha za probleme svojih saradnika.

Ljubav U vreme poslednje Mesečeve četvrti, oko 7. februara, očekuje vas romantičan susret s nekim Jarcem ili Vagom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.