Nedeljni horoskop od 31. decembra 2017. do 6. januara 2018: sedmica tajnih strasti i novčanih dobitaka

Bikovima se otvara polje ljubavi, Škorpije očekuje materijalno obilje.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

POSAO Već 2. januara, Uran, vladalac astrološke kuće inostranstva, kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, donoseći vam zaradu preko poslova u vezi sa osiguranjem, deonicama i kupoprodajom nekretnina. Predstavnici vašeg znaka rođeni u prvoj i trećoj dekadi trebalo bi da izbegavaju rasprave sa šefovima.

LjUBAV Naglašen znak Jarca u koji pada vaša deveta astrološka kuća upozorava da su moguće ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti. Aspekti vašeg vladaoca Marsa u kući ljubavi i Neptuna u kući tajni nagoveštavaju ulazak u paralelnu vezu..

ZDRAVLjE Problemi sa sinusima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

POSAO Konjunkcija Marsa i Jupitera u vašem sedmom astrološkom polju pod uticajem Urana iz Ovna, upozorava da posle 2. januara izbegavate potpisivanje važnih ugovora i da čuvate dokumenta. Trebalo bi da poslušate savet Vage ili Raka, na koje uvek možete da se oslonite.

LjUBAV U vreme punog Meseca, sredinom perioda, možete da upoznate Ribu ili Jarca. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, čiji je uticaj oslabljen u Jarcu, donosi vam susret sa starom simpatijom na kraćem putu ili nekom seminaru.

ZDRAVLjE Pronađite neki vid rekreacije koji će vam prijati.

10 mantri protiv drame, stresa i teskobe...

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

POSAO Već 2. januara možete da obnovite kontakte sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Novac pristiže preko paralelnih poslova, a krajem nedelje očekuje vas važan razgovor sa šefom. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama.

LjUBAV Konjunkcija Marsa i Jupitera u vašoj astrološkoj kući posla, pod povoljnim uticajem vašeg vladaoca Merkura, donosi vam poznanstvo preko neke društvene mreže sa osobom koja najverovatnije neće biti potpuno iskrena prema vama u trenutku upoznavanja.

ZDRAVLjE Redovno uzimajte terapiju i kontrolišite krvni pritisak jer su moguće oscilacije.

RAK (21. 6 - 22. 7)

POSAO Naglašeno astrološko polje ortakluka, u kome se ove nedelje nalazi čak polovina planeta, upozorava da obratite više pažnje na odredbe ugovora koje bi trebalo da potpisujete. Zbog nepovoljnog aspekta bilo bi najbolje da to uradite posle 11. januara kada će se situacija poboljšati.

LjUBAV Konjunkcija Marsa i Jupitera u polju ljubavi, oko 2. januara, može da vam donese strastveni susret sa nekim vodenim znakom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.