Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 7. septembra 2015. godine: ljubav koja zrači!

Mesec nam ove nedelje šeta od Riba do Raka. Čeka nas omamljenost, pa strastvena bomba, pa borba, a zatim lutanje, nežnost...

Započećemo nedeljnu prognozu tako što ćemo preskočiti ponedjeljak! To bismo rado učinili i da ne virimo u zvezde, zar ne? Idemo odmah do utorka kada "je zakazan" bliski susret Venere i Marsa u Lavu. Plamteća žudnja! Bacite se svim žarom u to, osim ako je bivši, dugo već pogrešan, a vi omamljeni ili samo usamljeni...

Dajte nekome telefon da ga skrije od vas na nekoliko dana. Merkur u Vagi će nas goniti da pišemo ljubavna pisma, najlepše ljubavne stihove pa nam poruke poput "Oh Bože, kako ja tebe volim" neće nedostajati.

Budite spokojni, jer Mars ide prema Uranu i ako ste vi ti za kojim ovaj Mars u Lavu gori, neće vas promašiti, on će se javiti. Venera je i dalje retrogradna pa i nismo nešto posebno razumni a ni pri sebi kada je ljubav u pitanju. Sve naglavačke! No ako iskreno ljubite iz dubine svoje duše, pišite mu / pišite joj, ali nemojte onda kada dođe kvadrat s Plutonom izvesti verbalni teroristički akt.

Šta je zapisano u zvezdama: energija sa kojom lako putujemo kroz život...

Jer, šta ćemo, tako je to u ljubavi... Neko te voli, nekoga ti voliš a nekada jednačina ne odgovara željenom rezultatu. Imamo kako da budemo trezveni i razumni. Devica je tu da se misli a ne oseća. Logika nad srcem. Budući da je vladar Device u Vagi, težiće se balansu.

Kako će ko generalno započeti ovu nedelju zavisi od kraja prošle nedelje. Da li ste utopili tugu u čaši? Ili ste gledali sunčeve zalaske i zvezdano nebo verujući da ipak, nakon svega, može sve izaći na dobro? Možda ste se izgubili u muzici i filmu i izmaštali neki happy end... Mesec će ove nedelje šetati od Riba do Raka. U ponedjeljak ćemo jedva držati oči otvorene nejasno percipirajući sami sebe od umora i pospanosti.

Mesec će početkom radnog jutra biti bez aspekata pa se ne brinite ako nećete biti sposobni ni za 5 minuta koncentrisanog razgovora ili praćenja teme. Jutarnje kolegijume poduprite jačom kafom, zapisujte ili snimajte (jer je moguće da će svi pozaboravljati rečeno i sve pogrešno shvatiti). Pa ipak su to Ribe! Koja poštena Riba mari za realnost?

Već oko 11 sati u ponedjeljak osetićete nalet energije, jer prelazak iz Riba u Ovna se dobro oseti i to je taj nalet energije za predstojeću nedelju. Ljubavno dramatični šok ili jednostavno bombu strasti imaćemo već kasnije uveče, jer Mesec ide prema Plutonu i Uranu. Ponedeljak uveče je za one koji aspekte osete već kada prilaze, a za one druge, utorak je taj dan!

Jedno malo upozorenje za Venere u Lavu koje bi se okušale kao taktičarke ili generali, jer Ovan takta nema i u trenutačnim aspektima ponuda je na stolu taj tren. Ako kojim slučajem zbog taštine odlučite da igrate igru, vodite računa da ste naglavačke iliti retrogradne i da ponuda može nestati isto tako brzo kako je i došla.

Praktična, razumna i spremna da uči: evo kakva se ličnost krije u horoskopskom znaku Device...

Konjunkcija s Uranom je bljesak munje koji rezultira zadovoljnim osmehom i komentarom kolega sutradan: "Kako zračiš! Šta se juče desilo?". Pa vidite gde će ko. No, da ne gledamo samo fizički, moguća su mnoga i sjajna razrešenja ljubavnih odnosa na verbalnom nivou.

Znate kako ide nakon bitke, šta je Ovan - dođe Bik. Hranićemo se ljubavlju, nežnošću ili zatvarati emocionalne praznine hranom. Nebo je skladno tih dana, Mesec u trigonu sa Suncem, osećaćemo se više nego dobro 4. septembra jer tu je i Jupiter. Po izlasku iz Bika, čeka nas profesor Saturn, prizemljivanje! Što se tog diktatora tiče, još malo, još samo malo... Uskoro ćemo odložiti lopate kojima smo kopali po emocionalnim kanalima. Saturn napušta znak Škorpiona.

Za vikend idemo svuda, družimo se, pričamo, Mesec u Blizancima će se uputiti na izlete, radionice, šetkati i družiti se. Za kraj, a za kraj Meseca u Raku, preporučujemo ćebence preko glave i zdelicu s kakaom. O nekome ćemo se brinuti, neko će o nama... Majčinska ljubav jednog Raka. Možda koji teški uzdah ili samo spokojno uživanje u domu do početka nove nedelje.

Izvor: Sensa klub

Stella Neutronica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.