Nedeljni horoskop od 3. do 9. januara 2016. godine: evo šta možemo da očekujemo na početku Nove godine

Dok Blizanicma i neće biti baš uspešna poslovna nedelja, Lavovi će strpljenjem doći do cilja...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Da biste imali bolji uvid u situaciju na poslu i lakše razrešili dileme sa kojima se suočavate, pažljivije slušajte i analizirajte šta pričaju, ili prećutkuju, vaše kolege. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite poslove koji mogu da vam donesu bolju zaradu. Tokom ove nedelje Mars će promeniti znak, što znači da mnogo toga neće ostati isto. Izbegavajte rasprave sa šefom. Očekujte povoljne vesti.

Ljubav - Potrudite se da uspostavite bolje odnose sa partnerom i bliskim osobama koje su vam važne. Ako ste sami, mogući su novi zanimljivi susreti i poznanstva. Neko će uzburkati vaše emocije.

Zdravlje - Ojačajte imunitete. Mogući stomačni problemi.

Astro prognoze: mesečni horoskop za januar 2016. godine...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Dok se drugi odmaraju od slavlja, vi razmišljate o novom poslu. Imate dobre ideje i korisna rešenja, ali čini se da još nije došao pravi trenutak za nove poduhvate. Retrogradni Merkur u polju karijere usporava vaše napredovanje i upozorava na opasnost. Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima koji vam nisu naklonjeni, a mogli bi da vam naude. Pazite šta pred kim pričate.

Ljubav - Priuštite sebi više vremena za ljubavni život. Verujete da možete da ubedite jednog Raka ili Lava da prihvate vašu ponudu u vezi sa zajedničkim putovanjem. Ako ste već na putu, verovatno uživate u društvu bliskih prijatelja. Opustite se.

Zdravlje - Ako ste preterali u slavlju, sada lečite posledice.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Pritiskaju vas neki neuspesi iz prošle godine. Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo delimične rezultate. Neko osporava vaše stavove i ne želi da vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbegavajte novu raspravu. Strepite da bi nešto loše moglo da se desi na poslovnom planu. Izbegavajte saradnju sa onima koji nisu potpuno iskreni prema vama.

Ljubav - Potražite utehu u društvu dobronamernih prijatelja. Venera i Saturn u vašem polju partnerstva čine vas preterano osetljivim. Izbegnite patetične scene.

Zdravlje - Opustite se i prihvatite ono na šta ne možete da utičete.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Stalo vam je da svima pokažete koliko vredite, ali okolnosti vam ne idu naruku. Merkur će krenuti retrogradno i vratiće se u polje komunikacije, pa pazite da ne budete pogrešno shvaćeni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nove poslovne standarde i pravila ponašanja. Ovo nije najbolji trenutak za velike odluke i radikalne promene. Očekuje vas povoljna vest u vezi sa novcem.

Ljubav - Moguće je da ćete dobiti poziv od nekog ko vas je nedavno oborio s nogu, ali vi kao da imate neko rezervno rešenje. Kolebate se da li da prihvatite novi izazov, ili da se okrenete staroj vezi. Vi ste na potezu.

Zdravlje - Uz dobru prevenciju i vaše zdravlje će biti odlično.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Vaš uspeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri i izbegnite sukobe sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa, naročita sa onima koji su bili skloni raspravama krajem prošle godine. Napeti odnosi sa osobom koja vam je draga mogu biti povod neraspoloženju. Preosetljivi ste, jer vam ne odgovara tranzit Marsa preko znaka Škorpije. Smanjite troškove.

Ljubav - Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i romantične doživljaje. Partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Sve je sjajno, dok se dobro razumete. Pokažite više razumevanja za bližnje koji se trude da vam ugode.

Zdravlje - U odličnoj ste formi, nema razloga za brigu.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Budite dovoljno promišljeni i hrabri i potrudite se da što pre rešite dileme koje vas dugo muče. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije kako biste ostavili pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na vaše interese.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.