Nedeljni horoskop od 26. oktobra do 2. novembra 2015. godine: skup planeta u zemljanim znacima vlada nebom

Visoka koncentracija planeta u zemljanim znakovima je ove nedelje na nebu, a pun Mesec je u Biku... Evo šta nam donose!

Nedelju pred nama obeležavaju tri aspekta: pun Mesec u Biku, Merkur opozicija Uran i Sunce trigon Neptun. Premda sva tri aspekta imaju lančanu povezanost i reakciju, ništa drastično i eksplozivno neće doleteti u lice zahvaljujući Devici. Makar, nije da se može baš garantovati za aspekt Merkur opozicija Uran. Nikad se ne zna...

Sigurno je da aspekt nije dobar za pregovore. Da "ispeci pa reci" baš i ne ide, jer nešto izleti ko grom iz vedra neba na usta. Budući da je u pitanju opozicija, ključ je u pronalasku kompromisa. Imajući taj kompromis na umu, pun Mesec u Biku u utorak je deo rešenja. Potrebno je otpustiti nešto što nam više ne treba i što nas više ne podržava. Ako ste jedni od onih koji su skloni impulsivnosti i uznemirenosti za vreme punog Meseca, Neptun će ublažiti udarac.

Uz visoku koncentraciju planeta u zemljanim znakovima za vreme punog Meseca (Venera, Jupiter i Mars, svi u znaku Device, prave trigon na Pluton u Jarcu) pragmatično senzualni kvalitet ovog elementa biće posebno naglašen.

Zbog toga verujemo da uprkos drugim osetljivim aspektima koji se pojavljuju na nebu (Saturn kvadrat Neptun) drama i tenzije nadvladaće praktičnost koja će pomoći u rešavanju ove emotivno obojene situacije. Podržava li vas? Vredi li na duge staze? Radi se o ljubavi, ali i novcu. A tema je vaša.

Astro ciklusi: kakve nam uspone i padove donose Jupiter i Saturn...

Mesec u Raku u subotu čini nas možda malo emotivnijima pa sve ovo racionalno ljubavno trojstvo u Devici - Venera, Mars i Jupiter dobija neki zaplet tokom nekog društvenog okupljanja, a to je temelj za neku ozbiljnu romantiku.

Jedno je sigurno - pred nama je stabilno razumana i mirna nedelja (ako zanemarite Merkur Uran ili poradite na njemu), a s obzirom na nedelje koji se nalaze pred nama, dobro se odmorite i stabilizujte.

Stella Neutronica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.