Nedeljni horoskop od 26. februara do 5. marta 2017: sedmica u kojoj zvezde otvaraju vrata rizične ljubavi

Drage Ribe, prošlost vam ostvaruje ljubavne želje, dok Škorpiju očekuju važne promene u karijeri! Pročitajte kakvu poruku vašem horoskopskom znaku zvezde šalju ove nedelje...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Na poslu vas očekuju problemi na šta ukazuje usporavanje Venere pred retrogradno kretanje koje će se dogoditi krajem perioda. Mars se odvaja i formira egzaktnu opoziciju sa Jupiterom iz sedmog polja što nagoveštava brojne nesporazumena radnom mestu. Izbegavajte loše finansijske poteze i raspianje novca.

Ljubav - Odvajanje Marsa od Venere koja usporava i kreće se retrogradno znak je slabosti veze, braka i svega gde ste emotivno angažovani. Partner je u težem položaju, pa se potrudite da mu pomognete i budete oslonac.

Zdravlje - Moguće su iznenadne virusne infekcije grla. Čajevi su trenutno najbolji lek.

Horoskop najavljuje ljubavne darove do 18. marta 2017: kakva vas romansa čeka na početku proleća...

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Venera, vaš vladar okreće se retrogradno u dvanaestom polju i ukazuje da će svaka nedaća naći put do vas. Nije vam lako, ali srećom, situacija u kojoj se nalazite je privremena i ukoliko budete maksimalno strpljivi, uspećete lako da prevaziđete većinu problema.

Ljubav - Nećete uspeti da se snađete u događajima koji su pred vama jer vam nije jasno odakle problemi naviru. Tokom ovog perioda vrlo je bitno da budete uzdržani od suvišnih i brzopletih akcija. Ne podležite želji osobe da se vrati u vaš život, jer je nepouzdana.

Zdravlje - Čuvajte se povreda u saobraćaju. Bezvoljnost je takođe jedna od zamki koja može da ugrozi vaše zdravlje.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Merkur, vladar znaka upravo je ušao u Ribei pitanje karijere stavio na dnevni red. Ovih dana najvažnije je da se izborite sa velikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja lako može da bude autodestruktivna. Nezadovoljstvo na poslu, zastoji i osujećenost planova zahtevaju maksimalno strpljenje.

Ljubav - U vašem polju partnerstva nalazi se Saturn što već duže vreme remeti stanje. Kad je reč o emotivnom životu, imate utisak kao da ste zaglavljeni u živom pesku i što se više trudite da isplivate sve vam je teže.

Zdravlje - Utehu za iracionalne strahove neki pripadnici znaka traže u alkoholu.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Mlad Mesec u vašem devetom polju ukazuje na kontakte sa inostranstvom i povoljne poslovne vesti. Iako prisustvo Venere u desetom polju ukazuje na probleme, uspećete da se usaglasite samisa sobom.

Ljubav - Retrogradnost Venere, iako u vašem polju posla, prvenstveno ukazuje na problem u emocijama. Zato je potreban je smiren i pametan pristup svakom, čak i najmanjememotivnom problemu, jer u protivnom lako može doći do sukoba sa partnerom.

Zdravlje - Emotivno ste izuzetno zadovoljni, pa ste samim tim i zdravi. Većina Rakova najčešće je podložna psihosomatskim oboljenjima.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali pre toga moraćete da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.