Nedeljni horoskop od 23. do 29. avgusta 2015. godine: izazov za Raka, iznenađenje za Blizance

Bikovi moraju više vremena da posvete sebi, da se odmaraju i opuštaju, a Lavovi treba da prihvate taj poziv na zabavu!

Ovan

Posao: Niste zadovoljni poslom, niti načinom na koji ga obavljate, jer mislite da možete više i bolje. Komunikacija sa saradnicima nije najbolja, što dodatno komplikuje situaciju. U ovom periodu očekuje vas nekoliko značajnih promena na poslu.

Ljubav: Ukoliko niste u vezi, samoća vam neće mnogo smetati, jer ste uglavnom zadovoljni životom koji vodite. Ukoliko to nije slučaj, ne dozvolite da vam nebitne sitnice pokvare lepe trenutke.

Zdravlje: Problemi sa kukovima, žučnom kesom, išijasom i reumom. Srećom, većinu ovih tegoba možete ublažiti ukoliko se bavite rekreacijom, više šetate i manje boravite u zatvorenom prostoru.

Bik

Posao: Mnogi pripadnici znaka se spremaju da otputuju u inostranstvo radi ugovaranja novog poslovnog projekta. Ali, lako se može dogoditi da vaši planovi izjalove i da sve ostane samo da kontaktirate sa inostranim partnerima. U svakom slučaju, tokom ovog perioda bićete komunikativni i veoma uspešni. Postoji mogućnost da dobijete javno priznanje.

Ljubav: Nije vreme za avanture sa strane niti za brze kombinacije, čak ni za one predstavnike znaka koji nisu u vezi.

Zdravlje: Morate više vremena da posvetite sebi, da se odmarate i opuštate, jer je nervni sistem prenapregnut. Ovih dana mogući su kratkotrajni problemi sa sluhom i grlom.

Blizanci

Posao: Konflikt sa saradnicima je stimulativan, jer ćete uskoro videti da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.

Astrologija otkriva: kako da napravite svoj talisman za sreću u ljubavi...

Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda, a nije loša ni finansijska situacija.

Ljubav: Ovih dana očekuje vas mnogo lepih trenutaka sa voljenom osobom. Partner vam priprema prijatno iznenađenje, baš kao i vi njemu.

Zdravlje: Nervoza, stres i osećaj da vreme uludo traćite loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem.

Rak

Posao: Više vremena posvećujete hobiju nego stalnom poslu, jer vam je dosadio. Da biste iz ovakve krize izvukli na najbolji mogući način, potrebno je diplomatsko ponašanje - sve u znaku kompromisa i završetaka. Bićete primorani da se sa nekim ili nečim pomirite. Najvažnije je da trenutnu situaciju sagledate što realnije.

Ljubav: Sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo, uz verbalna nastavljanja. Ali, spontana avantura vreba u potaji - ne odbijate takav izazov.

Zdravlje: Neophodno je da promenite način ishrane, jer su svi vaši zdravstveni problemi izazvani preterivanjem u hrani i piću.

Lav

Posao: Saradnici pokušavaju da vas izbace iz takta, ali to im ne polazi za rukom, jer ste dovoljno jaki da uspešno ignorišete njihove namere. Divno se osećate, fantastično izgledate, zračite šarmom i optimizmom. Uživajte dok možete i ne opterećujte se besmislicama. Izazova će biti napretek, ali se na njih ne obazirite.

Ljubav: Na nekoj proslavi upoznaćete zanimljivu osobu koja će vas toliko oduševiti da ćete se zaljubiti. Ceo period biće u znaku romantike i ljubavnih maštanja.

Zdravlje: Dobro se osećate. Zato se potrudite da održite ovakav stil ponašanja i razmišljanja.

Devica

Posao: Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. U ovom periodu biće naglašena potreba da drugima prenesete znanje. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge ponekad vas previše opterećuje. Samo strpljivim i istrajnim potezima uspećete da izađete iz ove krize...

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.