Nedeljni horoskop od 20. do 26. avgusta 2018. godine: kome će energija obilja promeniti životne planove

Nedeljni horoskop predviđa veliku sreću na polju novca, ali u ljubavi vas očekuju rizične avanture i hladni odnosi!

OVAN

Posao - Spremni ste da napravite iskorak od uobičajenog, naročito početkom sedmice. Ako ste rođeni početkom aprila pod velikim ste uticajem žena, ma kog pola da ste. Pazite se, skloni ste rizicima. Ukoliko se bavite sportom, predstoji vam uspeh. Mogući su neočekivani dobici u igrama na sreću, ili će vam uplatiti zaostali honorar.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2018. godine)Sunce ulazi u znak mudre i analitične Device, a evo kakvu nam sudbinu predviđaju astrolozi do 22. septembra 2018. godine!

Ljubav - Bez obzira na to da li ste slobodni ili ne, čuvajte se vodenih znakova - Rakova, Riba i Škorpija. Mnogo toga će biti izvan vaše kontrole, pa nećete moći da vladate situacijom, posebno početkom perioda. Iznenadni susret sa Lavom. Pokušajte da ne pokazujete kako se osećate, bilo da su vas povredile kolege, partner ili neko od članova porodice.

Zdravlje - Smanjite konzumaciju alkohola.

BIK 

Posao - Ako radite u privatnoj firmi ili imate vlastitu, budite oprezni, jer će neko pokušati da vas prevari, ili da vam ponudi nešto što vam ne odgovara. Ipak, ne brinite, sve će leći na svoje mesto, ali vi morate da sačuvate prisustvo duha i da ne pristajete na kompromise koje ne želite. Mogući su izdaci u vezi sa neočekivanom kupovinom. Pazite da ne dođe do kvara na elektro ili vodovodnim instalacijama, imaćete poveći trošak.

Ljubav - Tajna veza već postoji, iako se u nju još niste aktivno uključili. Vi i osoba koja vam je draga isto mislite i osećate, ali kao da se mnogo toga zaverilo protiv vas. Moguće su neke prigušene strasti. Partner može da reši situaciju, samo mu dajte podsticaj.

Zdravlje - Budite pažljiviji, moguće su povrede.

BLIZANCI 

Posao - Trgovinske transakcije mogu biti mač sa dve oštrice, a ukoliko poslujete sa strancima, pazite koga uzimate za posrednika. Moguća saradnja sa zemljama na severoistoku od mesta u kojem živite. Neko će vam se javiti početkom sedmice i zatražiti novac na zajam, a vi ćete brzopleto na to pristati. Imajte poverenja u Vodoliju i Strelca.

Ljubav - Prva dva dana ovog perioda pokušajte da izbegnete rasprave sa partnerom jer ćete samo pogoršati situaciju. Kraj sedmice je mnogo bolji za ljubavni život. Dobićete vesti o nekome ko vam je drag ili ko vas interesuje. Ne pristajte na blic avanturu na kraćem putu.

Zdravlje - Čuvajte se povreda u kući.

RAK 

Posao - Osećate izvesnu nesigurnost kada je u pitanju stalno radno mesto. Ukoliko želite da uspete, budite sigurni da ćete moći i bez tuđe pomoći, ali u tom slučaju morate biti spremni i na neka odlaganja. Očekujete ponudu od Jarca. Ipak ćete morati da platite nekome nešto što mu duže vreme dugujete. Pokušajte da ograničite druge izdatke. Ne ulažite novac u novi posao početkom sedmice.

Ljubav - Očekuju vas manji ljubavni problemi, nesporazumi i briga zbog partnera. Ako ste slobodni, možete se lakomisleno upustiti u vezu s nekim koga poznajete preko posla. Skloni ste olako da sudite o drugima, pa i o partnerovim eventualnim manama.

Zdravlje - Smanjite stres na poslu.

LAV 

Posao - Ovaj period može obeležiti vaša želja za osvetom. Možda ne prema konkretnoj osobi, mada i to nije isključeno, nego neku vrstu pokazivanja drugima koliko vredite. Nemojte kažnjavati sebe napornim i iscrpljujućim radom. Finansije ne bi trebalo da predstavljaju problem u ovom periodu. Uz malo diplomatskog umeća lako ćete se dogovoriti sa onima od kojih na neki način materijalno zavisite.

Ljubav - Bilo kakva avantura može da preraste u ozbiljnu vezu koja bi mogla i vama i vašem budućem partneru da iskomplikuje život.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.