Nedeljni horoskop od 16. do 23. oktobra: nove nade za ljubav sa Venerom u Vatri

Ulazak Venere u vatrenog Strelca vodi nas na plesni podijum nade i spontanosti... uživajte!

OVAN (21.3.-20.4)

Posao - Mesec napušta vaš znak, pa ćete narednih dana biti fokusirani na novac, posao i zaradu. Želite da radite sa osobama koje su slične vama, sa kojima se razumete, ali pod uslovom da vi vodite glavnu reč, na šta ukazuje Mars, vaš vladar u znaku egzaltacije.

Ljubav - Tri planete u polju partnerstva, osim mnogo susreta i ljubavnih mogućnosti, donose i dosta komplikacija u funkcionisanju veze. Stalne primedbe partnera o vašem ponašanju pokušajte da shvatite konstruktivnije i da se promenite. Vladar sedmog polja i dalje je u izgonu što će doneti trzavice u vezi.

Zdravlje - Dobro se osećate, mada ponekad ne mislite tako.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Venera, vladar znaka, nalazi se u lošem položaju, ali povoljnim aspektima. To znači da će biti mnogo teškoća u realizaciji mnogih poslova, međutim, na kraju ćete ipak uspeti da rešite većinu problema. Moguće je povećanje prihoda, ili ćete naći novi honorarni posao.

Ne rasipajte životnu energiju uzalud: 10 znakova da trošite vreme na pogrešne stvari...

Ljubav - Opozicija Venere i Meseca ukazuje na napete odnose sa partnerom, ali i traženje „ventila" u neobaveznim susretima sa drugim osobama. Ukoliko partner pokuša isto, veoma ste ljubomorni, mada se trudite to da sakrijete. Uopšte niste svesni do koje mere iritirate partnera.

Zdravlje - Bilo bi dobro da odete na vanrednu lekarsku kontrolu.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Neki poslovni aranžmani koje ste napravili pre izvesnog vremena najzad će se ostvariti u ovom periodu. Merkur, vladar znaka, sa Jupiterom i Suncem u trigonskoj Vagi ukazuje na brojne poslovne mogućnosti. Ali, trebalo bi da se fokusirate samo na prioritete, jer u protivnom nećete bogzna šta uraditi.

Ljubav - Bez obzira na to što svoje planove stavljate u drugi plan i pokušavate da se priviknete na novi tempo života u domu, nemate osećaj kompletnog zadovoljstva. Spoj Merkura i Jupitera donosi veliki nespokoj.

Zdravlje - Potrudite se da vodite uredniji život, pogotovo kada je reč o ishrani.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - U ovom periodu dobićete nekoliko ponuda za posao, koje će se najverovatnije ostvariti za dve, tri nedelje. Posebno povoljni dani za dogovor su ponedeljak i utorak, kada Mesec, vaš vladar bude u Biku, znaku svoje egzaltacije. Stelijum u četvrtom polju nagoveštava donošenje radikalnih poslovnih odluka.

Ljubav - Trebalo bi da napravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Već početkom perioda, zbog egzaltirane prirode Meseca, bićete u prilici to i da ostvarite. Rakovi koji su u vezi trebalo bi da paze na svoje ponašanje, jer jedna zabavna situacija u očima drugih lako može prerasti u ljubavnu aferu.

Zdravlje - razmislite o dijeti ili promeni načina ishrane.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Ne dozvolite bilo kome da vam se meša u posao. Najbolje funkcionišete sami, odnosno samostalno. Sunce u konjunkciji sa Jupiterom nagoveštava pomoć iz daleka. Ništa nije nemoguće, čak ukoliko su pred vama veliki i naporni poslovi vezani za inostranstvo.

Ljubav - Saturn, vladar polja partnerstva, dobro je postavljen za poslovna partnerstva, ali trenutno nemate sluha za emocije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.