Nedeljni horoskop od 15. do 21. novembra 2015. godine: zvezde traže od Bikova smirenje, a od Lavova strpljenje

Dragi Blizanci, ako ste u nedoumici da li da date drugu šansu nekoj staroj ljubavi, nema razloga za dvoumljenje! Evo i zašto...

Ovan

Posao: Tokom ovog perioda očekuju vas velike promene na finasijskom planu. Iako vam ovih dana probleme zadaju iznenadni troškovi, a možda i novčane kazne, vaše stanje na računu će se uprkos svemu stabilizovati, a uskoro i popraviti. Ukoliko imate privatnu firmu, mogući su problemi oko naplate novca od klijenata. Kontakti sa inostranstvom ne donose očekivane rezultate. Strpite se i usmerite pažnju na tekuće probleme.

Ljubav: Fizička razdovojenost od partnera mogla bi da produbi emotivnu napetost u vezi, zato se potrudite da smirite situaciju i da ne dolivate ulje na vatru. U suprotnom, mogući problemi.

Zdravlje: Pojačana nervoza donosi nesanicu i stomačne tegobe.

Bik

Posao: Aktuelna dešavanja na poslu ove nedeljne doneće vam brige i finansijske probleme, zbog konjunkcije Venere, vašeg vladara i Marsa. Izvesne nesuglasice sa poslovnim partnerima i kolegama, pojačaće nervozu. Odnos sa pretpostavljenim nije najbolji pa izbegavajte bilo kakave rasprave. Dodatna zarada moguća je preko osoba sa kojima ste ranije sarađivali.

Ljubav: Vodite računa da se ne posvađate sa partnerom, zbog sitnica ili želje za dokazivanjem ko je u pravu. Tokom ovog perioda ste vrlo osetljivi, gotovo "na ivici eksplozije". Obuzdajte negativne emocije.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada i upala.

Blizanci

Posao: Situacija na poslu prilično je nestabilna. Možda trenutno niste raspoloženi za preteranu aktivnost, ali okolnosti će vas naterati da budete ambiciozniji i marljiviji. Novac koji očekujete konačno bi trebalo da stigne. Ukoliko imate privatnu firmu i planirate da proširite poslove u inostranstvu, sada je pravo vreme za uspostavljanje novih kontakata.

Ljubav: Ako ste u nedoumici da li da date drugu šansu nekoj staroj ljubavi, nema razloga za dvoumljenje. Tokom ovog perioda lako ćete raspaliti stare strasti i emocije. Izbegavajte tajne veze.

Zdravlje: Moguća pojačana nervoza zbog poslovnih pritisaka. Čuvajte se prehlada.

Rak

Posao: Vredni ste i pokušavate da brojne poslovne obaveze uskladite na najbolji mogući način. Trudite se da ostavite dobar utisak na pretpostavljene ne bi li se ponovo vratili na raniju, dobro kotiranu poziciju.

Šta nam donosi Hekatina astrološka pozicija: kako nas kuša boginja raskršća, magije i Meseca...

Realno postavljate ciljeve u skladu sa mogućnostima. Period je izuzetno povoljan za poslovna putovanja. Mogući uspešni kontakti i dogovori sa inostranim partnerima.

Ljubav: Često ste razdvojeni od partnera zbog njegovih poslovnih aktivnosti i to sve teže podnosite. Nedostaje vam pažnja i razumevanje. Nervozni ste, stalno vam nešto nije po volji. Ipak, bolje bi bilo da izbegavate svađe.

Zdravlje: Zbog pojačane nervoze, mogući su problemi sa nesanicom.

Lav

Posao: Ukoliko ste nezaposleni, moraćete da još malo pričekate na posao. U međuvremenu, posavetujte se sa prijateljima i poznanicima o novim mogućnostima. Željni ste promena, spremni da zbog posla promenite i mesto boravka, ako je neophodno. Oni koji rade mogu da se suoče sa novčanim problemima. Ne pozajmljujte novac prijateljima i kolegama dok su Mars i Venera u kojunkiciji u trećem polju.

Ljubav: Niste baš zadovoljni svojim emotivnim životom i razvojem odnosa sa partnerom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.