Nedeljni horoskop od 14. do 21. januara 2018. godine: sedmica sudbinskih susreta

Rođenima u znaku Ovna Venera u Vodoliji doneće ljubavne izazove...

OVAN (21. 3 - 20.4)

Posao: Trigon između vladalaca desetog astrološkog polja, Saturna u Jarcu i Urana u vašem znaku, početkom perioda, donosi vam napredovanje u karijeri ili šansu za promenu posla. U vreme mladog Meseca, oko 17. januara, izbegavajte rasprave sa šefovima. Poslušajte savet jednog Blizanca.

Ljubav: Oko 18. januara, Venera, planeta ljubavi ulazi u Vodoliju, donoseći vam susret sa umetnikom, muzičarem, kojeg ćete viđati s vremena na vreme, zbog njegovog posla povezanog sa čestim putovanjima. Krajem perioda, slabi uticaj Sunca, zbog čega vaš bračni ili dugogodišnji partner može da pokaže ljubomoru.

Zdravlje: Povedite više računa o zglobovima i zubima.

BIK (21. 4 - 21.5)

Posao: Vaš vladalac Venera, simbol novca, 18. januara pridružiće se Suncu u astrološkoj kući karijere, donoseći vam kontakte sa strancima i zaradu. Pozicija Saturna, planete ambicije koja zajedno sa Uranom upravlja vašom devetom i astrološkom kućom karijere, omogućava vam nove vidove saradnje sa strancima. Takođe, veće su šanse da dobijete stipendiju ili odete na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Ljubav: Pozicija Marsa, planete seksualnosti, koja vlada kućom partnerskih odnosa, upozorava da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu, Škorpiji ili Vodoliji. U vreme mladog Meseca, oko 17. januara, možete da dobijete mejl ili SMS od stare simpatije.

Zdravlje: Mogući su problemi sa zglobovima i grlom.

Odgovor na vaše pitanje o budućnosti daje Nostradamusov krug: ova MAPA čarobnih brojeva rešava vaše dileme...

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Posao: Prelazak Saturna, planete ograničenja, preko vašeg osmog astrološkog polja, usporava realizaciju nekih poslova i završetak dogovora sa strancima. Naglašeno polje finansija u kome se nalazi i vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija, do 17. januara donosi vam priliv novca preko paralelnih poslova.

Ljubav: Posle 18. januara, kada Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodoliju, na kraćem putu ili preko neke društvene mreže možete da upoznate interesantnu osobu. Napet aspekt sa Uranom, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi. Krajem perioda, može da vam se udvara zauzeta osoba, ako ste žena.

Zdravlje: Mogući su problemi sa ramenim pojasom i plućima.

RAK (21. 6 - 22.7)

Posao: Zbog tranzita Saturna preko Jarca u koji „pada" vaša astrološka kuća partnerskih odnosa, svaki oblik saradnje sa emotivnim, bračnim ili poslovnim partnerom može da vam donese materijalnu satisfakciju i poziciju u društvu. Ukoliko ste oboje Rakovi, pruža vam se mogućnost da zajedno steknete i investirate u isplativ posao.

Ljubav: U vreme mladog Meseca, oko 17. januara, može da vas iritira partnerova potreba za dominacijom. Krajem perioda, ulaskom Venere i Sunca u osmo polje očekuje vas strastveni susret sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.