Nedeljni horoskop od 13. do 19 decembra 2015. godine: 3 ključne reči, strpljenje, strpljenje i strpljenje

Dok Blizanci lako dolaze do cilja, Device sreću pronalaze u srodnim dušama...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Gde je nestala vaša poslovična marljivost? Tokom ovog perioda, bićete konfuzni i više skloni sanjarenju nego radu, pa su moguće i greške. Uspehu mogu da se nadaju samo oni koji se bave kreativnim zanimanjima. Maštovitost će biti naglašena. Pokušavate da proširite obim delatnosti. Viši tipovi znaka uživaće u životnim blagodatima, dok će se drugi suočiti sa psihološkim problemima.

Ljubav - Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima koji, nažalost, ne postoje u realnom životu. Kompenzaciju za nezadovoljstvo tražite u umetnosti.

Zdravlje - Psihosomatske tegobe ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok i pomirite se sa onim što ne zavisi od vas.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Kao po običaju, ne oskudevate u volji i energiji. Potpuno ste predani poslu i sve što zamislite sprovodite u delo. U komunikaciji sa kolegama lako padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Rešili ste da uprkos nepovoljnim oklonostima sprovedete u delo neki važan projekat. Jeste li sigurni da je sada pravo vreme za to? Možda bi bilo bolje da sačekate povoljniji trenutak?

Lunarna astrologija: mlad Mesec u Strelcu najavljuje ljubav i proročanstva...

Ljubav - Venera, vladar vašeg znaka, trenutno je u Škorpiji, što svim Bikovima komplikuje emotivni život. Narednih dana bićete veoma zavodljivi. Ipak, uz malo strpljenja, sve stvari dolaze na svoje mesto.

Zdravlje - Dobro se osećate, čak mnogo bolje nego inače.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Dobro se osećate, znate šta hoćete i odlučno grabite ka cilju. Mnogi Blizanci će narednih dana donose mudre odluke. Ukoliko osećate da niste dorasli situaciji, ne pravite se važni, ionako je Merkur u Jarcu, pa niko od vas ne očekuje brze odgovore. Budite strpljiviji. Ovo je odličan period za polaganje ispita. U poslovima vezanim za komunikaciju ne prenagljujte.

Ljubav - Stalno u glavi premotavate "film" o nedavnom konfliktu sa voljenom osobom. Plašite se da se taj nesporazum ne ponovi. Planirate zajedničko putovanje. Slobodni pripadnici znaka upoznaće osobu svetlije kose.

Zdravlje - Stres na poslu negativno se odražava na vaše zdravlje. Opustite se.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Okupirani ste materijalnim vrednostima, pa koristite svaku priliku za sklapanje novih unosnih poslova i dobru zaradu. Želite da svima pokažete šte sve možete i koliko vredite. Pazite samo da ne izgubite kontakt sa realnošću. Strpite se, ništa ne dolazi preko noći. Situacija će se uskoro popraviti. Mogući su dobici preko nedavno sklopljenih poslova.

Ljubav - Izbegavajte rasprave sa Jarčevima. Ne prenagljujte sa davanjem obećanja za koje niste sigurni da možete da ih ostvarite. Mesec i Merkur u znaku Jarca, nagoveštavaju greške u proceni.

Zdravlje - Radite ono što vam prija i biće vam bolje.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Imate utisak da se nalazite u bezizlaznoj situaciji, ali nije sve tako crno kao što vam se čini. Učinili ste sve što ste mogli i što od vas zavisi. Ma koliko vam to teško palo, moraćete da razmislite i o nekim novim opcijama, pa i o eventualnoj promeni posla. Pokušajte da bolje organizujete vreme. Potreban vam je odmor od svega, posebno od situacija koje deluju opterećujuće.

Ljubav - Niste zadovoljni ni u ljubavi. Veza u kojoj ste veoma je nestabilna. Ali, ne brinite, uskoro dolazi srećniji period. Ako ste sami, budite komunikativniji i više izlazite.

Zdravlje - Moguće aktiviranje hroničnih bolesti. Smanjite kilažu.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Mnogi projekti su u zastoju, iako je Jupiter u vašem znaku. Pošto umete da osluškujete događaje, osećate da treba biti strpljiv i sačekati povoljniji momenat. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim, omogućavaju vam da normalno funkcionišete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.