Nedeljni horoskop od 12. do 19. juna 2016. godine: sedmica velikih ljubavnih iznenađenja

Dragi Ovnovi, pazite kako se ponašate, obuzdajte emocije...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Dobijate ponudu za nov, izuzetno zanimljiv i unosan posao. Doduše, sve je još u fazi planiranja i pregovora, jer je vaš vladar Mars u retrogradnom hodu. Konkretni dogovori uslediće kasnije. Trenutno vam je najpotrebniji provod. Uživate u druženju sa starim i novim kolegama i saradnicima. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. Lepo ćete se osećati i povratiti veru u svoje kvalitete.

Ljubav - Ako ste sami, bićete u prilici da upoznate mnogo novih, zanimljivih osoba na nekom poslovnom skupu. Moguć flert sa osobom u znaku Raka. Pazite kako se ponašate, obuzdajte emocije.

Zdravlje - Mogući su problemi vezani za loše navike u ishrani.

BIK (21.4.-21.5)

Posao - Ušli ste u povoljniji period, pa nemojte da se iznenadite ako vam se ukaže šansa za bolju zaradu. Uz podršku sa strane i malo truda, sa Venerom u polju novca, učinićete čudo. Planirate nove unosne poslove. Intuicija vam govori da ćete imati uspeha, a vi u nju verujete. Ipak, neće sve ići glatko, pa očekujte manje probleme na putu do cilja. Smanjite poslovne obaveze.

Kineski horoskop za jun 2016. godine...

Ljubav - Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. To uvek mislite na početku. Nadate se više nego što treba. Osoba u znaku Vodoliji vas osvaja polako, ali sigurno.

Zdravlje - Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali. Više se odmarajte, ojačajte imunitet.

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao - Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspeh. U protivnom su mogući gubici i nerviranja. Donosite odluku koja će iz korena promeniti vaš način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rešavate da svim nevoljama okrenete leđa. Strah od promena postoji, ali morate malo i rizikovati. Samo tako ćete uvećati šanse za uspeh, sreću i dobru zaradu.

Ljubav - Ukoliko ste sami, neka Škorpija zaokupiće sve vaše misli ovih dana. Svesni ste da je daleko od vaših ideala, ali, pod naletom emocija prelazite preko svih njenih mana i hrlite u njen zagrljaj.

Zdravlje - Ne zanemarujte manje zdravstvene tegobe.

RAK (22.6.-22.7)

Posao - Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Ukoliko radite u velikoj kompaniji, mogući su finansijski problemi. To, međutim, ne bi trebalo mnogo da vas brine jer ćete uz podršku saradnika uspeti da ih rešite na najbolji način. Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Odnose sa ljudima gradite na poverenju. Pošto ste dodatno oprezni, nema razloga za bilo kakvu sumnju.

Ljubav - Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Partner je opet nešto zabrljao. Možda to čini namerno, kako bi vašu vezu učinio uzbudljivijom?

Zdravlje - Ukoliko preterate sa zadovoljstvima, zdravlje je na udaru. Proverite holesterol.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.