Nedeljni horoskop od 11. do 18. juna 2017. godine: sedmica uzburkanih emocija i uzbudljivih ljubavnih igara

Ovan ima priliku da ozdravi svoju ljubavnu vezu, Lav nespokojan zbog napetosti...

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao - Prisustvo Marsa u Raku, uz dobar aspekt sa Venerom u vašem polju novca ukazuje da se poslovi polako sređuju. Ništa konkretno neće se odmah neće dogoditi, ali opšta situacija vam ide naruku. Ali, kako je Mars, vaš vladar u napetom aspektu sa Mesecom, nemojte se previše upuštati u detalje, pogotovo početkom perioda.

Ljubav - Emocije su stalno napete, a Jupiter, koji se tek okrenuo u vašem sedmom polju, pokazuje da se ni vi ni partner ne snalazite najbolje u tome. Predstavnici znaka kojima je veza uzdrmana trebalo bi da iskoriste ovaj period i da je normalizuju.

Zdravlje - Mogući su problemi povezani sa ishranom, jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao - Ušli ste u povoljniji poslovni period, tako da ćete biti u prilici i da zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, sa Venerom u prvom polju sve zavisi od vas i vašeg znanja. Pripremite se i za izvesne poslovne probleme, odnosno tenzije sa osobama iz okruženja.

Ljubav - Venera iz vašeg znaka i Mars iz trećeg polja, koje predstavlja neposredno okruženje, nalaze se u aspektu koji reprezentuje dinamiku. Ovakav odnos je povoljan za Bikove koji su slobodni ili koji nisu u čvrstoj vezi.

Ritual za odbijanje toksičnog okruženja: vežba sa papirom za privlačenje dobrih i pozitivnih ljudi...

Zdravlje - Neredovna ishrana i fizičko iscrpljivanje utiču da osećate umor. Uzimajte vitamine, više se odmarajte i šetajte.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao - Pod uticajem ulaska Merkura u vaš znak i dobrog aspekta sa Jupiterom, donećete odluku koja će vam iz korena promeniti život. Strah od promena je prisutan, ali morate malo da rizikujete i da uđete na teren koji vam je nepoznat. Samo tako ćete uspeti, biti srećni i zadovoljni. Imate dovoljno vremena da proverite i uspostavite novi način poslovanja.

Ljubav - Saturn u sedmom polju „hladi" sve pokušaje da se stvari dovedu u idealno stanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.