Nedeljni horoskop: napetost u ljubavi za Ovna, a Rak pravi krupne poteze za budućnost (do 3. februara 2020.)

Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020. godine!

Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020. godine!

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao U slučaju da ovih dana očekujete neko rešenje ili odluku pretpostavljenih lica, velika je šansa da će ishod biti nepovoljan. Iz nekog razloga mnogo toga ne sagledavate na pravi način, izloženi ste prevarama, zakulisnim radnjama i lošim namerama ljudi koji su u prilici da odlučuju o vama. Ako idete na sud, pokušajte da prolongirate i na taj način izbegnete gubitke.

Ljubav Novčani problemi utiču na atmosferu unutar vašeg doma. Osetljivi ste na loše raspoloženje u bliskom okruženju, pa to može da proizvede prolaznu napetost. Do kraja nedelje tenzija slabi, harmonija se uspostavlja, pa možete da odahnete i svu pažnju usmerite na druge aktivnosti.

Zdravlje Budite umereni s hranom.

Kineski godišnji horoskop za 2020. godinu: evo koji znakovi će biti najsrećniji u godini Metalnog PacovaKineski godišnji horoskop za 2020. godinu: evo koji znakovi će biti najsrećniji u godini Metalnog PacovaKoji su srećni dani i brojevi u 2020. godini - saznajte šta nam sve u ljubavi i poslu donosi godina Metalnog Pacova...

BIK (21.4 - 21.5)

Posao Povoljan je period za poboljšanje odnosa sa saradnicima. U život vam ulaze interesantni i uticajni ljudi, ali pripazite da ih svojom potrebom da ih zadivite ne odbijete od sebe. Radni ambijent se poboljšava, ali istovremeno neke zakulisne radnje dostižu vrhunac. Da biste izbegli komplikacije vodite računa o tome kome šta pričate.

Ljubav Usmereni ste na svoje potrebe. Prija vam intima s voljenom osobom, jer želite da sačuvate samo za sebe svaki trenutak proveden s njom. Ipak, istovremeno vas vuče izazov da izvan svog privatnog ambijenta ne propustite nijedan društveni događaj na koji ste pozvani.

Zdravlje Bolovi u grlu.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Osećate se prozvano ste rešavate situacije kojima se, do sada, niste bavili. Podrška vam stiže od pretpostavljenih, ali vi to doživljavate kao pritisak i preterano zatrpavanje poslom. Ljutnjom ometate ono što s lakoćom možete obaviti. Ne uviđate da vam se otvara nesvakidašnja prilika tokom koje, uz mali dodatni trud, možete sebe trajno da proslavite.

Ljubav Imate osećaj da nešto u vašoj vezi nije u redu. Koliko god da ste sigurni u svoje pretpostavke, nemate načina da ih i dokažete. Sumnje navlače tamni oblak na polje vaše ljubavi, pa utehu možda potražite u ljubavnoj avanturi koja je, osim što je strastvena, istovremeno i kratkotrajna.

Zdravlje Bolovi u nogama.

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Posao se gomila, dobijate sve više zadataka, a s tim i odgovornosti. Dobar je trenutak da reorganizujete svoj rad, bilo da se radi o ličnom presabiranju ili preraspodeli obaveza kojom bi deo svog tereta prebacili na osobe s kojima sarađujete. Bilo kako bilo, ovaj period je odličan za krupne poteze kojima ćete sebi obezbediti bolju budućnost.

Ljubav Na polju ljubavi odvija se teška borba. Nešto vam ne dozvoljava da odustanete od svojih stavova, druga strana isto tako. Ukoliko ne pronađete način da razrešite nesporazume, svako dalje oklevanje vodi u trajno zahlađenje i prekid emotivnog odnosa.

Zdravlje Nesanica.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.