NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 31. JANUARA: Bka očekuje fatalan susret, a Lav ima podršku kosmosa

Čarolija ljubavi i sudbonosni susreti - Nedeljni ljubavni horoskop otkriva kakva vas romantična sreća prati ove sedmice!

Nedeljni ljubavni horoskop do 31. januara!

OVAN

Ljubav: Mirna nedelja u vezi ljubavi do vikenda. Tokom vikenda se dešavaju veće promene i aspekti na nebu koji će prodrmati Ovnove, pa će ih ove promene pokrenuti da nešto rešavaju u odnosu sa partnerom ako su nezadovoljni, ali ako su slobodni, biće lepih i iznenadnih dešavanja, koji će ih pokrenuti u akciju.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Intezivna ljubav, strast i probuđeno srce: Šta nam donosi magični pun Mesec u Lavu (od 28. januara)

NEDELJNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA DO 31. JANUARA 2021. GODINE: Izračunajte svoj broj i saznajte kakva vas sudbina očekuje ove sedmice

HOROSKOP - Otvorite svoje srce svemiru: Za 3 dana očekuje nas prava magija punog Meseca u Lavu (28. januar)

BIK

Ljubav: Četvrtak je dan za fatalan susret, ljubav na prvi pogled ili ponovno uspostavljanje veze sa velikom ljubavi. Ova sedmica upravo može doneti važne sudbinske događaje u emotivnom smislu, ako ste u dužoj vezi, moguće ozbiljne ponude od partnera. U nedelju Venera menja znak, pa ćete i vi od tada biti fokusirani na druge teme.

BLIZANCI

Ljubav: Ove sedmice imate lepe aspekte za ljubav, naročito od petka, kad se aktivira i kuća partnerstva. Vrlo je moguće da uđete u neku vezu, sa osobom sa kojom ste već u nekom odnosu, prijateljskom ili poslovnom. Vaš vladar horoskopa, Merkur kreće retrogradno ali tek od subote, pa do tada iskoristite dobar period za nove ljubavne poduhvate. Ukoliko ste u vezi, lep period sa partnerom u narednim danima.

RAK

Ljubav: Od utorka vaš vladar horoskopa ulazi u dobar znak za sebe, te vam ta pozicija godi i diže samopouzdanje. Vrlo ste harizmatični i zračite lepom energijom, koju će mnogi primetiti, pa ako ste slobodni slobodno se opustite i prihvatite komplimente ali i eventulane pozive za druženja. Ako ste u vezi, imate svu pažnju partnera koji će vas obasipati pažnjom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.