NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. NOVEMBRA: sedmica tajanstvene ljubavi i velike radosti

Nedeljni ljubavni horoskop od 17. do 24. novembra 2020. godine!

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu biti tajnanstevni kada su emotivni palnovi u pitanju, a neki pripadnici znaka mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu koja može biti tajna. Zauzeti Ovnovi imaće potrebu da više kontrolišu svoje emotivne odnose.

BIK

Bikovi ove nedelje postaju potpuno okupirani svojom ljubavnom vezom, do te mere, da će se potpuno podrediti partneru, koji će dominirati u ovom periodu. Slobodni pirpadnici znaka imaće šanse da sretnu osobu koja će im se izuzetno dopasti, a na pomolu su i nove ljubavne veze.

BLIZANCI

Blizancima će ova nedelja biti mirnija što se ljubavi tiče, i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti će sa partnerom imati stabilan.odnos. Slobodni neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove, ali su preko posla moguća nova poznanstva.

RAK

Rakovima ove nedelje ljubavni život dolazi u prvi plan, naročito ako su slobodni . Mnogi će imati prilike za nova poznanstva, ali i nove ljubavne veze, a potreba da zablistaju u društvu i budu u centru pažnje će im se ostvariti. Zauzeti Rakovi će unositi više optimizma u svoju vezu.

Nastavak teksta na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.