Nedeljni horoskop: evo koje znakove očekuje talas ljubavi od 28. januara do 3 februara 2019. godine

Nedljni horoskop za sledeću sedmicu - Lava očkuje nežna ljubav, a Rakove male brige...

OVAN

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja privatnog života, ali postojaće i mogućnost sitnih rasprava koje vam ne idu na ruku. Budite strpljivi i negujte ono što imate. Budite tolerantni.

KARIJERA: Vaše sposobnosti ovih dana će verovatno izaći na površinu. Radićete sa više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike ili zahtevne projekte. Imaćete puno mašte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća tokom vladavine Vodolije (do 20. februara 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća tokom vladavine Vodolije (do 20. februara 2019.)Mesečni horoskop otkriva kome dobre vesti donosi Sunce u znaku Vodolije - ova 3 znaka očekuje najlepša ljubav i blagostanje!

BIK

LJUBAV: Potreba za zaštitom u privatnom životu biće naglašena. Ipak, ne opterećujte previše partnera i ne zahtevajte da vas štiti. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da podlegnu samosažaljenju. Proanalizirajte sve i pokušajte biti realni. Ključ uspeha ovih dana je u saradnji i kompromisima sa kolegama. Tako ćete sigurno uspeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Setite se pravila zlatne sredine.

BLIZANCI

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i kako trenutno živite. Sa takvim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se izmenjivati samački i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspećete uz dobru organizaciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite da se opustite.

RAK

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Oni koji su još sami puno će razmišljati o svojim ljubavnim teškoćama.

KARIJERA: Sve na poslu vrteće se oko saradnje sa drugima. Ništa nećete moći sami. Zato budite otvoreni i za drukčija mišljenja i metode. Ako se budete osećali umorno, bolje se organizujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pustite da vas vodi unutrašnji glas.

LAV

LJUBAV: Tekom ove nedelje poboljšaće se vaši lični odnosi i postaćete blaži i diskretniji. Voljena osoba opet vas obasipa nežnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača, ali neće biti strasti.

KARIJERA: Napokon možete sve u vezi sa poslom sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Kontakata će biti puno, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, a to će vas motivisati da radite dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Vodite više računa o ishrani.

DEVICA

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete svoje lične odnose postavljati u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je ispitivanja vaših osećanja.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete sa oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Neće vas svi razumeti, zato pazite kome šta govorite.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite otvoreni i bez predrasuda.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.