Nedeljni horoskop do 9. avgusta 2020. godine: sedmica u kojoj nebo šalje nove vibracije

Nedeljni horoskop - Jarca očekuje sumnjiv aposlovna ponuda, a Bika zbunjenost u ljubavi...

Nedeljni horoskop od 2. do 9. avgusta 2020. godine!

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao Ne nedostaje vam koncentracija, ali obaveze ipak trpe jer niste dovoljno posvećeni onome što trenutno radite. Mislima ste daleko, jer planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. Jeste da je neophodan detaljan plan, ali to ne podrazumeva život u budućem vremenu pri čemu propuštate svaku šansu da kvalitetno osmislite sadašnjost.

Ljubav Opterećeni ste analizom nekih situacija koja su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vreme za iskušenja. Zbog nedostatka komunikacije, mali nesporazum preti da se trajno zakomplikuje.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

BIK (21.4 - 21.5)

Posao Nedelja počinje velikom tenzijom i naglom promenom situacije na svim poljima. S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rešenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju, jer šta god da izaberete neko će se ljutiti.

Ljubav Ustupci koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje, jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

Zdravlje Alergije.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Iako ste mnogo toga za ovaj period isplanirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Možda je najbolje rešenje da napravite mali predah kako biste temeljno osmislili na koji način da se organizujete.

Ljubav Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Voljenoj osobi nije jasno vaše promenljivo raspoloženje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite šta je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane.

Zdravlje Problemi s grlom.

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Okolnosti vas primoravaju da donesete odluku za koju znate da mora da se dogodi, ali koje se istovremeno i plašite. Previše ozbiljno shvatate ovaj trenutak, kao da nakon toga nema povratka na staro. To je nerealno, vrlo brzo ćete shvatiti da ono što vam je u ovom periodu delovalo kao neizbežno, ustvari, nije objektivno. Ne preuveličavajte probleme.

Ljubav Ako zanemarite loše raspoloženje, shvatićete da za druženje i prijatne kvalitetne razgovore nije neophodna velika svota novca. S druge strane, pod tenzijom ste zbog pritiska voljene osobe koja je, ovih dana, promenljivog raspoloženja i za vas krajnje neprijatna.

Zdravlje Čuvajte se virusa.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.