Nedeljni horoskop do 6. oktobra 2019. godine: period ljubavnih izazova i kreiranja sreće

Nedeljni horoskop - Škorpiju očekuju komplikacije na polju ljubavi, a Bika značajan životni zadataka!

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2019. godine!

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao Predstoje vam važni poslovni razgovori. Iako ste potajno povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu neće proći neopaženo. Pored toga, stiže vas umor jer ste pod velikim pritiskom već izvesno vreme. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste se nametnuli i preuzeli na sebe obaveze koje nisu vaše. Budite strpljivi i uporni.

Ljubav Sve vam je nekako dosadilo. Ne posustajte jer je ova letargija prolazna. Očekuje vas i primetan pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa voljenom osobom ali i s prijateljima. Posesivno ponašanje ljudi iz vašeg okruženja otežava sve vaše pokušaje da se stabilizujete.

Zdravlje. Čuvajte leđa.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u vladavini Vage (do 23. oktobra 2019.)Horoskop otkriva koja 3 znaka moraju da budu oprezni do 23. oktobra 2019. godine - vladavina Vage je u punom sjaju!

BIK (21.4 - 21.5)

Posao Pred vama je zadatak koji će vam pomoći da savladate svoju nesigurnost. Verujte sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče. Ne uslovljavajte svoje raspoloženje uspesima, jer svako odlaganje može biti ozbiljan okidač za pad energije, što bi se odrazilo čak i na fizičkom planu.

Ljubav Razumevanje između vas i voljene osobe je na zabrinjavajuće niskom nivou. Ignorišete probleme, pa vam ovih dana sledi neprijatno iznenađenje. Pre nego što vas savlada pesimizam priuštite sebi malo slobodnog vremena, to će vam možda napuniti baterije i razjasniti dileme koje vas muče.

Zdravlje Smanjite unos šećera.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao Ova nedelja može da donese niz neprijatnih iskustava ukoliko budete pokušali da improvizujete nešto što nije dozvoljeno. Tražite način da opravdate svoje postupke, ali nailazite na nerazumevanje okoline. Vaš trud može biti isplativ ukoliko sve unapred osmislite i disciplinovano istrajete u planu, uprkos svim izazovima koji će vas ometati.

Ljubav Nije vam lako da kontrolišete bes, pa je u ovom periodu najbolje da nekako izbegnete ozbiljne teme i svaku provokaciju prećutite. Bez obzira na to koliko ste ubeđeni u svoju dobronamernost i ispravnost, budite uvereni da će, ove nedelje, svaka vaša reč biti pogrešno shvaćena.

Zdravlje Problemi s kožom.

RAK (22.6 - 22.7)

Posao Opterećeni ste finansijama, partnerskim odnosima i dilemom o nekakvom ulaganju. Od vas se očekuje da se prilagodite, a vaša reakcija je potreba da pobegnete. Savet je da istrajete u svemu, jer dobitak koji možete ostvariti nije zanemarljiv. Bliži se trenutak realizacije nekih projekata, kao i prilika za potpisivanje novog ugovora.

Ljubav Imate potrebu za promenama, ali niste sigurni šta biste da menjate. Pošto kod vas, često, sve ide u paketu - posao, novac i ljubavni život - svesni ste da ako nešto konkretno preduzmete, sve stavljate na kocku. Svaka neizvesnost u vama uliva neopisiv strah i potrebu da odustanete.

Zdravlje Problemi s varenjem.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.